Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Muszę się dowiedzieć czy mam w czwartek praktyki. Jeśli nie to może wpadnę się popytać i popatrzeć
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Muszę się dowiedzieć czy mam w czwartek praktyki. Jeśli nie to może wpadnę się popytać i popatrzeć
Ja bym proponował 15-16? Coś takiego Jak wam się widzi? Zwykle Jingo i Grzesio byli chętni
Sorry chłopaki ale czwartek odpada. Kończę lekcje o 17:55 ;C
ja mogę wpaść
Chłopaki ja jednak albo czwartek o 17 (najwcześniej), bo korki, albo umawiamy się na inny dzień tygodnia. Co wy na środę? Jak Jingo i Grzesiu? Jak reszta? Tylko środa też wieczornie jeśli łaska .
Ja muszę dostać info od profesorka, ale są spore szanse, że mi się uda być. Drakonis wpadaj, jeśli możesz, coś Ci zawsze doradzimy.
a może takie killing spree piątek i sobota ?
Ale zdecydujcie się jeszcze w tym tygodniu ;p
dla mnie środa nawet lepiej... ale ja tylko na doczepkę więc ja się dostosuje xD
Ech to widzę, że się nie dogadamy by wszystkim pasował termin Bo Dragonus jest tylko do 20.
To co, widzimy się w sobotę rano? Mi niby by ten piątek też pasował (bo w sumie chcę ustalić to WCZEŚNIEJ) niż dzień przed turniejem takie spotkanie i piątek jest okej w sumie o każdej porze póki co dla mnie.
Więc może jakby ktoś mógł w piątek o 15 to niech napisze "będę" i jedziemy .
Będę ale dopiero o 15:40
Jak się zadeklaruje 4 osoby+ to może z bratem wpadniemy. Sobota na 95%.
Mogę być w piątek tak od 15.00 jakby co.
Jak piątek to ja też mogę być o ~15:00.
To już Panda ze mną masz 4 osoby na piątek o 15
ja też mogę się zjawić w piątek ale tak o 15:30
moje killing spree wypaliło ^^
Wypali, a w sobotę będzie bieda i Qzin będzie wypychał commonami. Nie wiem , czy daj radę być w piątek.
Ja osobiście nie wiem czy z kolei dam w sobotę . Dlatego bardzo się cieszę na tą deklarację 5-6 osób w piątek i pogramy turnieja
@up no tak, będzie 5-6 osób ale grać ja nie będę Chyba wiesz dlaczego
Spoko . Może akurat wtedy znajdę chwilę by wam pomóc z tymi deckami I tych moich znajomych, którym pomogliście z commonami wezmę
Zmiana planów będę ~15:30. Qzin Oczy_Kobry nie bd, jedzie na mecz (-.-).
W sumie mogę być w piątek o 15. Sobota mi nie pasuje
Ja w piątek powinienem być, jednakże pewnie się spóźnię ponieważ będę jechał prosto ze szkoły . PS. Panda mam dla ciebie energie jeżeli byś nadal chciał.
Dobra-zła informacja:
Dobra: Dragonus będzie sankcjonował i organizował wszystkie turnieje w Krakowie, być może uda się uzyskać te na zakonczenie sezonów lig by były jakieś specjalne i wspomagane jak to na oficjalnej stronie piszą, ale to jeszcze jest sfera marzeń.
Najważniejsze, że od teraz nie będę potrzebny by był sankcjonowany .
Zła: Boosterki z Plasma Blasta są droższe przez co nie dostaniemy ich po 13 zł na turniej CHYBA ŻE wpłacać będziemy po boosterze na osobę. I to jest najlepsza opcja, zamiast robić 2 turnieje w tygodniu po 7zł lepiej raz w tygodniu po 13 chyba :S.
Pytanie jak wpłacamy jutro, oraz czy nie wolimy taniej.
Z drugiej strony łatwiej podzielić pulę boosterków dla kategorii wiekowych jeżeli jest 1 na osobę .
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/