Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Sorry że ja nie w temacie ale mam pytanie czy ktoś ma na wymiane, bądź oddanie Wigglytuff XY-2 Gourgeist XYTKD starszy brachol potrzebuje
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sorry że ja nie w temacie ale mam pytanie czy ktoś ma na wymiane, bądź oddanie Wigglytuff XY-2 Gourgeist XYTKD starszy brachol potrzebuje
Powinienem mieć Gourgeista
Jak z turniejem po OTP ? Jest czy niema ?
Po OTP? W sensie 14 czerwca? Nic mi nie wiadomo o tym, żeby miało go nie być.
To znaczy chodziło mi o tą sobotę .
W dniu OTP raczej nie będzie turnieju. Większość jedzie do Warszawy.
Dobra to spoko . Ale jakby ktoś na OTP nie jechał to niech wpadnie normalnie do dragonusa, tak jak na turniej . Będe ja i paru moich ziomków . POZDRO !
Kacur jedzie nas z Krakowa 8 osób czy tam 10 nawet. Normalnie na turniejach jest nas około tylu =P. Matematykę tego ile osób może wpaść do Dragonusa zostawiam Tobie =P. (Zgredek i Andrzej chyba tylko nie jadą).
A po OTP my wrócimy koło 21-22 do Krakowa
Andrzej jedzie.
Drodzy koledzy czy udzielilibyście mi pozwolenia na granie sproxowanymi kartami na turnieju w sobotę? Bardzo mi zależy na zagraniu tym deckiem, ale nie chce kupować kart do niego nim się nie okaże że deck choć trochę działa.
Zależy co i zależy od ludzi, ale ja jestem raczej na nie w takich sprawach.
Na testowanie to możemy się ustawić pograć jakoś na tygodniu. Bo jeśli pozwolimy komuś grać na turnieju proxami, to wszyscy powinni móc, a wtedy ze zwyczajnego turnieju robi się turniej proxowy.
Spoko przyjąłem, ma ktoś w takim razie czas w piątek koło 16-17 by pograć na luzie?
W piątek będe jak coś I mam jeszcze pytanie czy może Wex będzie w piątek ?
Prawdopodobnie tak. Tylko ja kończę lekcje o 15:15 to będę 15:45
Kacur na ktora bedziesz?
A na którą wam odpowiada ?
Jutro będę w dragonusie jak ktos chce pograć i jakies trejdy zrobic zapraszam bede o 17:25
A w piątek będziesz ?
Raczej tak
Jakby co ja bede dzisiaj o tej 17.
Jakby co będę w sobotę. Chcę liczne handle zrobić. Liczne i rozległe, oddać część kart ludziom od których popożyczałem, itd. itp.
No i deck muszę złożyć nowy .
Mnie nie będzie i nie prędko wpadnę
Kto będzie jutro?
Ja będę
Ja też
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/