Odp: Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
no było spoko tylko naprawde szkoda że cie nie było no ale nie raz się tak zdarza że trzeba coś załątwić . No i oczywiście qzn ze mna wygrał bo miał swojego pedalskiego farta
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no było spoko tylko naprawde szkoda że cie nie było no ale nie raz się tak zdarza że trzeba coś załątwić . No i oczywiście qzn ze mna wygrał bo miał swojego pedalskiego farta
No a ja jak zwykle ostatni bo nie mam kaczerow ale to nic. Załatwi się
heatran ex, life dew, absol i masa crapu.
Ty lepiej byś napisał że za tydzień o 16 dasz radę .
BTW JA TEŻ DAM!
W czwartek nie dam rady ale w sb będę już na 100%! Ma ktoś Tornadusa EX? Jednego lub Najlepiej Dwa?
Siemka wszystkim . Jak większości wiadomo w czwartek jest święto i są wszystkie sklepy pozamykane więc może nasze spotkanie przełożymy na środe tak o 16 start ???
W pracy mam jakieś eventy, raczej nie da rady...
Spoko mi to odpowiada
Qzin coś mówił żeby się w czwartek w Albo Taku ustawić. Ja nie wiem czy będę ale jakbym miał być to w czwartek.
No właśnie ja w czwartek na pewno dam radę. Chociaż dam radę w każdy dzień, bo pracy jeszcze nie podjąłem i tylko tak łażę po tych rozmowach i wybieram najlepszą ofertę.
ALE: W czwartek może by się właśnie udało w Albo-Taku? Jeżeli da to więcej graczy to preferuję tak .
Ktoś ma ditto? Pilnie poszukuje 3
no mi odpowiada czwartek tylko czy albo tak jest na 100 % otwarty ?
Większość klubo kawiarni jest otwarta . Dla nich to najlepszy utarg wtedy.
Szkoda, że nie piątek bo w czwartek niestety nie dam rady.
Z piątkiem to też dobra propozycja jestem otwarty na wszystkie dni
no to trzeba szybko podjąć decyzje bo coraz mniej czasu
Dla mnie środa raczej odpada, czwartek mogę od 16, bo o 15:30 kończę pracę, w piątek mogę bez problemu.
Mi piątek też pasuje w sumie. Kicek? Bo w piątek mamy Dragonusa otwartego .
Piątek jestem w pracy niestety
No to może ten piątek. Kicek chyba nie pracujesz cały dzień ? jak coś to przyjdziemy tak abyś się wyrobił do pracy
No to może w tym tygodniu spotkamy się w czwartek, piątek i sobotę? Kto ma czas i ochotę przyjdzie w każdy dzień, jeśli nie to przynajmniej raz czy dwa się zjawi. Normalnie bym czegoś takiego nie proponował ale skoro OTP za półtorej tygodnia to czemu nie.
Od 10 do 21 jestem w pracy więc chyba cały dzień mnie nie będzie
mi to obojętne kiedy byle żeby się spotkać i pograć bo w sobote mnie nie będzie
Skoro ja mogę tylko w piątek i w sobotę a Yoyo tylko w czwartek i piątek no to chyba w piątek musimy się spotkać. No chyba, że nie chcesz deoxysa;p
to piątek !!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/