Temat: Radosna twórczość
Art autorstwa użytkownika Jameaz666.
Mam nadzieję, że się nie obrazi:)
Karty Pokémon → Wirtualne karty → Radosna twórczość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Art autorstwa użytkownika Jameaz666.
Mam nadzieję, że się nie obrazi:)
bardzo ładna karta
Piękny art, karta ze wszech miar zrównoważona (a o to najtrudniej - żeby pokusy stworzenia karty "przegiętej" uniknąć, chociażby takiej, jak Emboar BEZ Ability):
a zatem moja ocena = BDB +
W imieniu jednoosobowego Komitetu Organizacyjnego OTP zapraszam Autora od razu na końcową część Turnieju - w fazie swissa oraz Topów zostanie właśnie dla Pana Cake wyłoniony przeciwnik do gry w Wielkim Finale, wyłoniony w uczciwej, czystej, takiej po prostu sportowej walce, w której... największe szanse zostaną stworzone Autorowi Artu, Panu Jameazowi, bo: równe szanse to wspaniała idea, ale i ideom czasem trzeba pomagać
Psyduck, Krejzi Organajzer
PS. BABIDOOF - no i sam zobacz, że można, wystarczyło się tylko postarać...
W imieniu jednoosobowego Komitetu Organizacyjnego OTP zapraszam Autora od razu na końcową część Turnieju - w fazie swissa oraz Topów zostanie właśnie dla Pana Cake wyłoniony przeciwnik do gry w Wielkim Finale, wyłoniony w uczciwej, czystej, takiej po prostu sportowej walce, w której... największe szanse zostaną stworzone Autorowi Artu, Panu Jameazowi, bo: równe szanse to wspaniała idea, ale i ideom czasem trzeba pomagać
Hę? Będę w finale? Szybko mi poszła ta faza swissa. To moje DMT musi wymiatać, skoro przed rozpoczęciem turnieju rozłożyłem większość klienteli.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Wirtualne karty → Radosna twórczość
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/