Temat: Karty LEGEND ?

Hej , mam pytanie.
Jaka jest mechanika kart LEGEND? Chodzi mi oto jak je wystawić i inne informacje które są potrzebne do gry nimi. big_smile

2

Odp: Karty LEGEND ?

avinex68 napisał/a:

Hej , mam pytanie.
Jaka jest mechanika kart LEGEND? Chodzi mi oto jak je wystawić i inne informacje które są potrzebne do gry nimi. big_smile

Musisz mieć obie połówki na ręce, żeby je zagrać. Kartami tymi nie gra siew obecnym formacie. Wyrotowały wieki temu.

3

Wiem ,że już się ich nie gra w obecnym formacie ale pewna osoba w okolicy sprzedaje stare karty i chciałem coś o nich wiedzieć przed zakupem ,bo gram sobie starymi kartami z kolegą.:D

4

Tak jak Panda napisał, możesz zagrać kartę LEGEND tylko jeśli masz na ręku obie jej połówki. A poza tym zajmuje jedno miejsce na ławce, bierze się za nią jedną lub dwie nagrody w zależności od tego ile jest na niej Pokemonów (np. 1 nagroda za Lugia Legend (top) HGSS, 2 za Entei & Raikou Legend (top) UNL), na początku gry nie możesz jej wystawić (musisz Basici jako startowe Pokemony). Kilka kart, które z nimi współgrają: Legend Box UND, Indigo Plateau TRM, Bronzong TRM).

5

Dzięki smile