Temat: Zapraszam na OTP 2016 w Krakowie :)

Witajcie smile
Jak już pewnie zauważyliście, OTP w tym roku przypada na "barki" Krakowa smile Jestem z tego powodu niezmiernie zadowolony i chcę Was Oficjalnie na niego zaprosić.

1) Data i Miejsce Turnieju:

4 czerwca 2016 - sobota

Kawiarnia HEX
ul. Dwernickiego 5

Blisko Dworca Głównego - około 10 minut na nogach
Osoby przyjezdne mogą liczyć na "zgarnięcie" z Dworca Głównego smile

Na miejscu można zjeść dobre zapiekanki, napić się herbaty lub kawy (również na zimno).

2) Ilość Osób:

Dla Komfortowego Grania limit miejsc: 44.
Zapisy w osobnym temacie i gorąca Prośba z mojej strony o przedpłaty w miarę możliwości.
Będzie mi po prostu łatwiej ogarnąć zapisy (skróci to czas) jak i odciąży mnie trochę finansowo smile
Nie jest obowiązkowe ale proszę w miarę możliwości - z wpłatami ruszę w kwietniu.

3) Zapisy i plan turnieju:

-10:30 - początek spotkania i rozpoczęcie zapisów - prośba od HEXa żeby nie być wcześniej bo muszą otworzyć
-11:00 - start turnieju
-14:55 - zakończenie rund BO1/6 rund (35min) - 5min zapas między rundami i jest to elastyczne - gramy bez remisów
-15:00-18:00 - Runda finałowa Top8 - Pucharowa - Mniejsza ilość stołów ale posiedzieć będzie można
-zakończenie i rozdanie nagród - 18:00/19:00

4) Nagrody (w dalszym ciągu są ustalane dodatkowe rzeczy):

Boostery prawdopodobnie z Fates Collide

Podział może ulec zmianie poza pierwszym miejscem i jest to zależne czy będzie ponad 30 osób.
Miejsce 1 - Booster Box i Puchar Mistrza Polski
Miejsce 2 - 21 Boosterów
Miejsce 3 - 15 Boosterów
Miejsce 4 - 10 Boosterów
Miejsce 5 - 8 Boosterów
Miejsce 6 - 7 Boosterów
Miejsce 7 - 6 Boosterów
Miejsce 8 - 5 Boosterów

Dodatkowo będzie jakaś nagroda (Blister lub coś innego fajniejszego) dla Najciekawszego Decku.
Później rozpiszę to bardziej szczegółowo jak będzie to wyglądać, ale wstępnie decki "typowe" jak np. Night March mogą nie być brane pod uwagę wink Może to być nawet deck, który zakończy mecze bez Wina ale będzie miał w sobie "to coś".

5) Wpisowe:
30 zł od osoby - w ramach tego będzie 10 zł do wykorzystania na barze

6) Sędziowie i obsługa techniczna:

Organizator i sędzia: Damian "Kicek" Stokłosa
Sędziowie: Adrian "Adi" Pałetko i Krzysztof "Lesiu" Lesik
Obsługa sprzętu i nagrań: Kamil "Panda" Senecki

7)Format:
Format turnieju: Standard wraz z dodatkiem wychodzącym 4go Maja!

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator

Podziękowali za posta: Piterr, adriank1, Bonku, Bidulek

2

Odp: Zapraszam na OTP 2016 w Krakowie :)

Ważna informacja:

Osoby poniżej 18 roku MUSZĄ mieć zgodę od rodziców/prawnych opiekunów na udział w OTP.

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator