Temat: 20 - 21 września (?) - większy turniej w BCR-on (?)

Temat do dyskusji na tej samej zasadzie co ostatnio.

Chciałbym wpaść do Warszawy w weekend za dwa tygodnie (czyli tydzień przed wyjazdem do Berlina na Arena Cup), ale widzę, że jest lekka posucha, spotęgowana z resztą - co dość zrozumiałe - egzaminami poprawkowymi na studiach, które dotknęły znaczną część Warszawiaków.

Pytam was oto ja - mielibyście ochotę zebrać się w tym terminie i zagrać jakiś większy turniej?

(No i kwestia formatu - wiem, że kwestia rotacji na BCR-on skasuje co najmniej dwie osoby, jej brak również zniechęci do przyjścia minimum dwóch z was - więc mi to obojętne).

Zachęcam do wypowiadania się, szczególnie tych którzy czasu mają ostatnio niewiele, bo już nie ogarniam kto jak stoi z poprawkami na studiach smile

2

Odp: 20 - 21 września (?) - większy turniej w BCR-on (?)

Mi sesja zaczyna sie akurat 22.09, wiec u mnie raczej słabo. Ale chyba tylko SGH ma tak późno poprawki wiec reszta powinna byc juz po wink

3

To napiszcie jak to u was z tym graniem jest - może październik byłby lepszym terminem smile

4

Dla mnie październik będzie idealny - najlepiej sobota 4.10 albo następny weekend, obojętnie jaki dzień.

5

Raczej jeśli będzie coś większego to znajdę czas i chętnie wpadnę big_smile

I TYLE XD

6

Jak będzie w październiku spotkanie większe to też wpadnę. wink

7

A w tamtym roku było kiedy? We wrześniu czy w październiku? Nie jestem tam jakimś wiodącym graczem. Ale październik jeśli już to też był by lepszym rozwiązaniem.

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

8

13-14, 20-21, 27-28... wszystko mi pasuje. W październiku RACZEJ odpada 4-5, ale cała reszta miesiąca jest git.

To wszystko niestety prawda.

9

W październiku 18-19 by mi pasował ale nie patrzcie głównie na mnie. wink

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator

10

Wygląda na to, że przed październikiem nic większego w Warszawie się nie zapowiada.

Życzę więc powodzenia na poprawkach i końcówce co poniektórych wakacji - i liczę na to, że zaproponujecie jakiś termin na który będziecie chcieli się zmobilizować, który zadowoli większość z nas smile