Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
na takim turnieju to chyba tylko top2
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na takim turnieju to chyba tylko top2
Top2 zawsze można zrobić . Co do piątku być może skończę egzamin w godzinach w miarę ludzkich o ile się umówicie na granie wieczorem.
Ode mnie propozycja: To jak chłopaki pasuje sobota o 11 w Albo Taku?
AYE sir!
Sobota pasuje jak najbardziej ^^
Jasne !
Odpadam !
I do tego okazuje się (Wexu dzwonił), że zmieścimy się normalnie w Dragonusie, a więc sobota o 11 w Dragonusie =P.
Jeżeli nie będzie miejsca pójdziemy do Albotaku ^^
Kto będzie jutro popołudniu w dragonusie?
W tym tygodniu odpada dla mnie środa i czwartek. Wybaczcie. Chociaż czwartek od 16 może i bym wyrobił, dużo zależy od promotorki :S.
A dokładnie o której ?
od 15
Szacowana frekwencja na sobotę?
Słyszałem że wybiera się dwójka z Wrocławia więc może byłoby coś dużego, ale od ostatnich paru turniejów nie mam szczęścia do frekwencji więc pytam zawczasu
Mnie nie będzie
Będę, jednak bez Inumaru. Piszę, bo zawsze jest zaskoczenie, że o, to Ty, gdybym wiedział, to bym wziął Patraty. A tu już żadnej niespodzianki nie będzie.
Potwierdzam swoją obecność na sto procent, prawdopodobnie o 10:10 przyjadę.
Kto będzie jutro o 15 w Dragonusie? (Tak coby pograć przed grillem?) Bo nie wiem czy składać deck i brać karty czy widzimy się o 18 przy dobrej pogodzie?
Serdecznie zapraszamy wszystkich na Rybnicki Maraton Pokemona 2014 do Rybnika w najbliższą sobotę
Szczegóły w podpisie, zapowiada się wyborny turniej w miłej atmosferze.
Chętnie bym wpadł, ale będę nad morzem przez pierwszą połowę sierpnia. Jakby się coś szykowało w drugiej (gdziekolwiek w miarę blisko Krakowa), to daj znać
Uwaga, uwaga! Otóż ogłaszam iż wygląda na to, że w przyszłym tygodniu razem z Piterrem możemy pojawić się na sobotnim turnieju w Krakowie. Kto ewentualnie będzie?
Ja będę na pewno i myślę, że nie będzie problemu z zebraniem ludzi na turniej.
Witajcie, jestem tu nowy. O której w sobotę się spotykacie?
Zazwyczaj od 10:30. W dragonusie.
Będziemy z Inu w nadchodzącą sobotę. Jak zwykle 10:10 przyjazd. Tak tylko, informacyjnie. BCR-on, słyszeliśmy?
Nie zapowiadam się, ale pewnie wybiorę między draftem z Fista w Bielsku a turniejem w Krakowie. Także nie nawalcie, nie ze względu na mnie tylko na Wrocławian ;p
Tak jest, zamierzamy grać już w BCR-onie. Warto wpaść, nagrody będą z Furious Fists.
Hej Ludziki Mam ogromną prośbę do was w związku z jutrem. Bądźcie wcześniej (tak na 10/10.15) bo ide do pracy na popołudnie a chce pograć. Będę wdzięczny.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/