Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
na takim turnieju to chyba tylko top2 ![]()
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na takim turnieju to chyba tylko top2 ![]()
Top2 zawsze można zrobić
. Co do piątku być może skończę egzamin w godzinach w miarę ludzkich o ile się umówicie na granie wieczorem.
Ode mnie propozycja: To jak chłopaki pasuje sobota o 11 w Albo Taku?
AYE sir!
Sobota pasuje jak najbardziej ^^
Jasne !
Odpadam ! ![]()
I do tego okazuje się (Wexu dzwonił), że zmieścimy się normalnie w Dragonusie, a więc sobota o 11 w Dragonusie =P.
Jeżeli nie będzie miejsca pójdziemy do Albotaku ^^
Kto będzie jutro popołudniu w dragonusie?
W tym tygodniu odpada dla mnie środa i czwartek. Wybaczcie. Chociaż czwartek od 16 może i bym wyrobił, dużo zależy od promotorki :S.
A dokładnie o której ?
od 15
Szacowana frekwencja na sobotę?
Słyszałem że wybiera się dwójka z Wrocławia więc może byłoby coś dużego, ale od ostatnich paru turniejów nie mam szczęścia do frekwencji więc pytam zawczasu ![]()
Mnie nie będzie
Będę, jednak bez Inumaru. Piszę, bo zawsze jest zaskoczenie, że o, to Ty, gdybym wiedział, to bym wziął Patraty. A tu już żadnej niespodzianki nie będzie. ![]()
Potwierdzam swoją obecność na sto procent, prawdopodobnie o 10:10 przyjadę.
Kto będzie jutro o 15 w Dragonusie? (Tak coby pograć przed grillem?) Bo nie wiem czy składać deck i brać karty czy widzimy się o 18 przy dobrej pogodzie? ![]()
Serdecznie zapraszamy wszystkich na Rybnicki Maraton Pokemona 2014 do Rybnika w najbliższą sobotę ![]()
Szczegóły w podpisie, zapowiada się wyborny turniej w miłej atmosferze.
Chętnie bym wpadł, ale będę nad morzem przez pierwszą połowę sierpnia. Jakby się coś szykowało w drugiej (gdziekolwiek w miarę blisko Krakowa), to daj znać ![]()
Uwaga, uwaga! Otóż ogłaszam iż wygląda na to, że w przyszłym tygodniu razem z Piterrem możemy pojawić się na sobotnim turnieju w Krakowie. Kto ewentualnie będzie? ![]()
Ja będę na pewno i myślę, że nie będzie problemu z zebraniem ludzi na turniej.
Witajcie, jestem tu nowy. O której w sobotę się spotykacie?
Zazwyczaj od 10:30. W dragonusie.
Będziemy z Inu w nadchodzącą sobotę. Jak zwykle 10:10 przyjazd. Tak tylko, informacyjnie.
BCR-on, słyszeliśmy?
Nie zapowiadam się, ale pewnie wybiorę między draftem z Fista w Bielsku a turniejem w Krakowie. Także nie nawalcie, nie ze względu na mnie tylko na Wrocławian ;p
Tak jest, zamierzamy grać już w BCR-onie. Warto wpaść, nagrody będą z Furious Fists.
Hej Ludziki
Mam ogromną prośbę do was w związku z jutrem. Bądźcie wcześniej (tak na 10/10.15) bo ide do pracy na popołudnie a chce pograć. Będę wdzięczny.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/