Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Niestety panowie, ja dziś muszę zrezygnować, bo totalnie się rozchorowałem T.T
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niestety panowie, ja dziś muszę zrezygnować, bo totalnie się rozchorowałem T.T
Aveross (bo 'Aveross' się pisze przez dwa 's') sądzi, że dzisiaj będzie bez większych problemów.
Buuu, a moje YETI miało rozjechać dziś Twój pro deck Inu No cóż, na tą przyjemność widocznie będę musiał trochę poczekać
Weź DSa bo chciał bym trejdnąć poksy
Jak tam w tym tygodniu poza czwartkiem?
Ja ze swojej strony bym wtorek proponował, chyba najbardziej mi będzie pasował i najdłużej mógłbym w ten dzień grać.
Ja tam też mogę w każdy dzień przyjść póki co tylko dopiero od następujących godzin:
Wtorek, Środa, Piątek - po 14-nastej
Reszta - dowolnie
No i mogę przychodzić niezależnie od frekwencji - ktoś chce potestować to daje mi znać
wtorek brzmi dobrze, bo wczesniej koncze niz w srode, 16.30. bede mial troche stuffu od malarstwa, ale decki sie powinny zmiescic. jesli tylko wyzdrowieje do wtorku. w czwartek moge na pewno.
mi chyba też powinien wtorek pasować.
A poniedziałek (JUTRO)? Ja już zacząłem urlop i siedzę w domu i się nudzę bo dziewczyna do pracy chodzi...
Telefon do mnie macie. Forum też spoko ale nie zawszę jestem z nim na czasie.
Czyli we wtorek w KFC. Ja powinienem być jakoś po 17:00
Piterr, co Ty, czyżby tramwaj i Tobie zaszkodził?
Tak, Schenie. Niestety postanowilem z niego wysiasc, a wszyscy wiemy, tak to sie konczy. A poniedzialek mi niezbyt pasuje. Takze zostaje przy wtorku.
Ja przyjdę dopiero w czwartek.
Ja odpadam jutro. Środa chyba też, nie wiem jeszcze. A piątek?
Inu, Maślak, Avek? Jak z Wami? Ja będę choćby 1 osoba miała przyjść poza mną, bylebym miał z kim zagrać
Ja będę na 90%.
Przypominam mojego ostatniego posta i mówię - czekam pod telefonem xd
No ja niestety też dzisiaj odpadam. Nagła sprawa mi wypadła w rodzince i muszę być na miejscu. Środa sądzę że już tak.
Co do dzisiaj: ja będę, Avek będzie, Inu, jak będziesz to będzie nas trójka, całkiem spoko Mam nadzieję, że się zjawisz i będę mógł z Tobą zagrać w końcu
Odnośnie środy - no niestety muszę się ograniczyć do 2 spotkań tygodniowo (co dla mnie i tak jest sporym wyczynem ), a już dziś plecak przytargałem ze sobą do roboty x) Więc będę dziś i w czwartek.
Ja moge jutro od 17 i w piatek tez moge Weekend podobnie, poki co planow nie mam ;d
Jednak nie dam rady w czwartek. Dopiero będę mógł przybyć w przyszłym tygodniu...
U mnie chyba tak samo, jak u Sebka.
Ja dzisiaj też nie dam rady być. W piątek mogę.
Kto wczoraj był w Feniksie? Sprzedawca mi powiedział jak przyszedłem 20 po 17, że była jedna osoba, ale sobie poszła. Pamiętajcie, że ja nie mam możliwości przychodzenia na styk 17:00 - o tej godzinie przy dobrych wiatrach zaczynam kończyć robotę, ale jak się zapowiadam, to staram się przyjść. W razie wątpliwości (bo z pracą bywa u mnie różnie, fakt), zawsze można do mnie przedzwonić, czy coś.
Dobra, do następnego tygodnia na pewno wyzdrowieję. Ostatni tydzień przed OTP, fajnie by było pograć inaczej, niż przez internet. Mogę tak często, jak tylko to możliwe.
Poniedziałek 15.00
Wtorek 16.40
Środa 17.30
Czwartek 16.40
Piątek caaaaałą drogę do Warszawy
Ja się postaram być zarówno we Wtorek jak i Czwartek. Po 17:00.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/