Odp: Spotkania
Ja niestety w sobotę nie mogę Niedziela OK.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja niestety w sobotę nie mogę Niedziela OK.
Niedziela raczej odpada, ale sobota raczej też, więc nie bierzcie mnie pod uwagę.
Dowolnie.
Dziwnym trafem mogę nawet być w sobotę
Zmiana planów, jutro raczej bym mógł być.
Jestem za sobotą. Tak więc jest 5:1 dla soboty, to co spotykamy się jakoś jutro? 10:30 np? Musze wyjść punktualnie 14:20 jutro, dlatego prosiłbym o jak najwcześniejsze przybycie. Ktoś jeszcze mógłby się jutro zjawić? Końsko? Koga? McLer?
10:30 brzmi dobrze, i tez muszę dośćwcześnie kończyć (14-15). Trzeba robić rezerwację?
Tak więc będę 10:30 i mam nadzieje uzbieramy porządną liczbę ludzi
To w takim razie tyż wpadnę. Shun, masz jeszcze boostery?
Zostały mi ostatnie 4.
Mi jakoś podobnie, to powinno wystarczyć.
Witajcie!
Czy ktos z Was byłby zainteresowany nabyciem kart z decku Darkrai EX (tego z przed 0,5 roku) lub innych kart niekoniecznie z tych obecnie grywalnych? Jeżeli znaleźliby sie chętni przybyłbym na spotkanie albo spotkałbym sie z Wami gdzieś w Waw i dobilibysmy targu. Na razie oglaszam to tylko tu bo chce wspomóc Warszawę, jeżeli nie znajdę chętnych wystawie aukcje na Allegro. Jeżeli macie pytania piszcie PW.
Pozdrawiam
Raf
Może jakieś spotkanko w sobotę?
Niestety w tym tygodniu dla mnie niedziela odpada BARDZO.
Ja mam wycieczkę klasową, więc odpada dla mnie cały weekend. Niestety, nie tym razem.
Ja z kolei mogę tylko w niedziele. W piątek są Juwenalia na PW, więc sobotni poranek odpada
Ja chyba wole sobote z rana, ale jeszcze dam znac. Jesli niedziela to pewnie jakos na 12.
Raczej wybiorę się na wieś, więc na mnie nie liczcie w tym tygodniu.
Sobota bardziej mi pasuje.
Sobota dla mnie lepsza
To jak, widzimy się w sobotę?
Chyba tak Robimy rezerwacje?
Jestem za.
Ok, to jutro na 10:30 - 11:00 na paradoxie. Mamy dwa stoły.
ok bede 10:30. Ktoś jeszcze sie może pojawić? McLer, Koga? inni?
Pytanie - w związku z Flashfire, czy robimy spotkanie na "testowanie" nowych kart (patrz: proksy). Czy będziemy grać tak sobie? Czy o nagrody?
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/