Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
15 może być
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
15 może być
Mnie pasuje, będę na 15:00.
Red alert. Będę koło 16.00
Ok, punkt 15 się zjawiam. Jak się wszyscy zbiorą to może coś odpalimy jak nas będzie odpowiednia liczba
To o której jutro na Dworcu?
Ja bede o 8:30
Gramy coś casualowo/turniejowo jeszcze przed sobotą?
Mógłbym wpaść w środę po południu (około 16:30). Jak się nas uzbiera paru to możemy zagrać o jakiegoś boosterka czy dwa z flashfire.
Wolałbym, żeby wszyscy co dadzą radę wpadli w sobotę Ten tydzień będę miał wyjątkowo ciężki więc chciałbym go mieć już za sobą i w sobotę chętnie się spotkam . Mam kolejne 2 koncepty do ogrania z wami =P.
Ja raczej nie dam rady w tym tygodniu.
Środa sounds great. Będę też 16.30
Przepraszam, że wam tutaj spamuję niepotrzebnie ale widzę, że ktoś się odzywa i może uda się komuś mi pomóc. Nie posiadam zbyt pokaźnej kolekcji kart pokemon, niestety starsze zbiory gdzieś zaginęły. Chciałbym Was zapytać gdzie można w Krakowie kupić karty bo strasznie chciałbym wrócić do starego zamiłowania zbierania kart pokemon. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Karty można kupić np. w sklepie Dragonus w Krakowie przy ul. Lubomirskiego 49 (obok Ronda Mogilskiego, po przeciwnej stronie ulicy jest Uniwersytet Ekonomiczny). Ewentualnie sklep ma też swoje stoisko w Galerii Krakowskiej (tuż obok Saturna, na parterze).
Gdybyś chciał pograć/pogadać/powymieniać się z innymi graczami/kolekcjonerami, zapraszamy W soboty rano z reguły jest nas sporo w Dragonusie (tym "mogilskim").
Jest w tą/tę sobotę turniej?
Tak. Z osób pewnych poza mną i niestandardowych Bonku ma wpaść bo nie ma studiów .
Najprawdopodobniej pojawię się na jutrzejszym spotkaniu. Będę około 10.30 w Dragonusie
Jedzie ktoś w sobotę na turniej do BB? Brat mi się wykruszył, a samemu raz, że nie chce się jechać, a dwa średnio mi się opłaca
Ja odpadam ze względu na Magnificon
kicek ale ty nie jesteś mangozjebem xD
Ale będę
Jutro 17 trening przed otp w Dragonusie zapraszam wszystkich ^^
Ja bym wpadł ale na OTP, nie jade .
Jak by co kilka osób będzie dziś ( piątek) żeby sobie pograć, zapraszam godzina 15
A w sobotę ktoś będzie? Wiem że późno pytam i wiem, że jakiś konwent i turniej na konwencie, ale nie wiem czy mimo wszystko ktoś będzie. Mam od paru dni (tygodnia?) problemy ze zdrowiem i nie wiem jak to będzie jutro...
PS: W piatek przed OTP lub czwartek po poludniu chetnie sie spotkam na granie.
Hym, testing dzień przed OTP to jak szykowanie się "za pięć dwunasta"
Jutro będę w Dragonusie. Jak reszta? A w piątek pogram. Ale w Warszawie
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/