Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Jadę szefie.
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jadę szefie.
Ja bym się może przejechał, ale pociągiem. Wiem, że dojazd jest (bo był na godzinę 10:30? Jakoś tak dojeżdżał)
Pytanie tylko z innej beczki, zbieramy się w Kraku na jakiś większy turniej, z większą frekwencją jeszcze?
To jest interbus
Qzinowi chodziło o pociąg Regio który odjeżdża jakoś po 9:30 i dojeżdża o 11:56. Moglibyśmy poczekać kwadrans po dwunastej gdybyście zdecydowaliby się mu towarzyszyć.
No to tak można było by jechać
Dla mnie bez znaczenia, dostosuję się.
Spoko, to chłopaki o 9:10 zbiórka na dworcu? Kto jeszcze by jechał? Taki wyjazd to dla uczniów 30 zeta w dwie strony. Dla studenta 20 ;D.
Będę już o 9:00 na dworcu ^^
Dla studenta 20 ;D.
Pięknie. Co prawda 2:30 h z Krk do Kato to masochizm, ale niech stracę
Ja napewno jadę
Ja również pojadę.
Jak wszyscy jadą to ja też...
OTP się zbliża może jakieś małe spotkanie jutro o 17:30? Kto byłby chętny?
Będę już od 16.30
Zjawim się chętnie. 16.30 sounds great! chociaż bedę godzine wczesniej. Jak ktos chce to niech wpada.
Też będę mniej więcej od 15:30.
Jak wyżej
Też będę mniej więcej od 15:30.
Nie mam zajec to moze tez przyjde wczesniej
Siemka !
Jestem nowy na forum i mam pytanie, czy w Krakowie organizujecie jakieś turnieje Towarzyskie, takie jakie były kiedyś co tydzień w SZEHEREZADZIE. Byłbym bardzo zainteresowany taki czymś, z opowiadań mojego starszego brata było MEGA
A i oczywiście na jakich Deckach można by było się zagrywać .
Pozdrawiam Kacur84
Aloha.
W Krakowie grywamy co sobotę (mimo wszystko warto się zadeklarować, że się przyjdzie), startujemy zazwyczaj 11.00-11.30, gramy w formacie NXD-on.
Wchodzisz na: http://ptcg.eu/search.php zaznaczasz BW-on i odznaczasz Noble Victories, Emerging Powers, Black And White i mniej więcej wyświetla Ci karty, którymi możesz grać.
Wyjątkowo nie nastawiałbym się na tą sobotę bo spora część graczy jedzie na turniej do Katowic.
Czyli na przykład kiedy jestem Fanem ognistych pokemonów, mógłbym grać na Decku Fennekin ? A i jeszcze jedno pytanko gdzie odbywają się takie turnieje Towarzyskie ( Na jakiej miejscówce ) ?
Na forach warto i nawet trzeba pisać, ale także czasem trzeba czytać co inni mają Ci do powiedzenia.
http://ptcg.eu/forum/topic/408/dla-kazd … -krakowie/
W tym temacie znajdziesz wszystko co ci jest potrzebne. Nie ma również ograniczeń dotyczących typu pokemonów w talii - zagrasz na czym tylko chcesz, byleby z przedziału setów Next Destinies do FlashFire (wyszukiwarka jest dostępna na ptcg.eu). Skompletowanie pierwszej talii w obliczu tych "pudeł z kartami" i dobrych chęci graczy nie powinno być trudne.
Dziś o 17 jeżeli masz czas to wpadnij do dragonusa (ul. Lubomirskiego 49 niedaleko ronda mogilskiego)mam 2 talie
O której ktoś najwcześniej może być jutro bo nie wiem na jaką godzinę mam przyjść. 11? 16? anyone?
Postaram się być na 15:35
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/