Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Sam przestałeś być grywalny xP o DonMedze też tak mówili xP Jak tylko będę mógł to na pewno dam znać, bo nie jestem pewien, czy nadal pamiętam jak się gra Ostatecznie będę testował w drodze
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sam przestałeś być grywalny xP o DonMedze też tak mówili xP Jak tylko będę mógł to na pewno dam znać, bo nie jestem pewien, czy nadal pamiętam jak się gra Ostatecznie będę testował w drodze
Ja mam teraz nocki... weekend mam do ugadania z panna. Godziny jakie mi pasza to od 5.30 rano do 15.
@schen
<--ten jest śliczny
hypehypehypehypehype
...ale to takie żarty tylko.
Pfff Kto by się tam jakiegoś kota bał xP
Czyli jak chcesz potrenować, to moge przychodzić i grac z tb, mam czas jutro, w piatek, sobote, niedziele.
W przyszlym tyg tak samo czyli Pon, Sroda, Piatek, Sobota, Niedziala.
Jak cos to dajcie znac, masz moj telefon i gg, bo nie zawsze mam czas wejsc na forum
W nastepnym tygodniu tez mi pasa terminy
Siema generalnie dawno nie pisałem. Dalej w czwartek są spotkania? No i właściciel w feniksie kazał mi przekazać że dostał dostawę i żebym dał wam znać.
Tak, ale nie zawsze. Polecamy po prostu śledzić wątek, odwiedzać częściej forum. Jutro będzie spotkanie, zacznie się przed 17.00, jak zwykle. Zapraszamy.
Dzięki za informacje, ale dziś też mieliśmy spotkanie (w KFC, bo takie też się zdarzają) i koło 16.00 jeden z nas zakupił dwa boosterki.
Możliwe, że uda mi się być w tym tygodniu
Dobra panowie, OTP za rogiem, trzeba testować! Proponuję znowu spotkać się dwa razy w tym tygodniu! Komu pasowałby jakiś termin poza czwartkiem? Ja mogę przyjść w zasadzie codziennie.
Czwartek jak najbardziej mi pasuje. Jutro siedzę w szkole do 20.00, więc nie. ;-; Środa kończę dopiero o 17.20, ale mógłbym być na tą 17.30. W piątek mam dwie godziny wfu na koniec i średnio mi to pasuje, ale tydzień temu nie było, w środę/czwartek będę wiedział, czy jest, bo jak nie, to kończę wcześniej i by mi pasowało.
czyli.
środa - mogę 17.30
czwartek - 16.40
piątek - nie wiem
Mi pasuję
21 Środa po 12tej
22 Czwartek po 15tej
23 Piątek po 18tej
24 Sobota nie wchodzi w grę bo praca do 21
25 Niedzielę mam wolną
26 Poniedziałek zaczynam urlop więc mi pasi
mnie pasuje każdy dzień od jutra do czwartku na ok. 17
Ja nie wiem Jak będę znał termin spotkania i będę mógł się pojawić to się zjawię
Wczoraj próbowałem deck złożyć... Mam dziwne wrażenie, że zapomniałem jak to się robi xD Mówicie, że ile czasu do tego OTP...? 18 dni...? xD
Ja na spotkaniu (i tu uklon do piterra) tez juz bede chcial zlozyc deck.
Bo przecież Maślak doskonale wie, że nick Piterr piszemy przez dwa "r", prawda?
W takim razie proponuję spotkać się jutro, ja kończę lekcje od 13.40, mówcie o której chcielibyście przyjść (myślę, że coś koło 16 chyba najlepiej dla mnie).
Jutro mozna, ja by byl kolo 17
Ja jeszcze nie wiem, ale jakbym był to po 17.
No to środa i czwartek. W środę będę o 17.30, spotykamy się na górze w KFC. Czwartek standardowo będę 16.40 w Feniksie.
No to proponuję jutro 17.00 na górze w KFC ;p
Ok będę obecny. Jak ktoś może wziąść DS'a to niech weźmie trejdniemy jakie poksy ;P
Dobra, przytargałem dziś karty do pracy, mam tylko nadzieję, że nie na próżno ^^'
Będę o 17
No, to zapowiada się na fajne spotkanie dziś
Ciekawe co z Averosem bo cos kontakt z nim zadki.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/