Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
No mnie znowu nie.będzie bo mam rzeźnię w szkole ale za tydzień powinienem być na luzie
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No mnie znowu nie.będzie bo mam rzeźnię w szkole ale za tydzień powinienem być na luzie
Gramy coś poza czwartkiem?
Dla pewności napiszę jeszcze na forum - jutro (3.04.14) spotkania nie będzie ze względu na małą frekwencję.
Misiaczki kolorowe. Ten czwarteczek mam wolny. Planujemy jakies spotkanko? Moze jakis turniej bysmy urzadzili?
Będę ja. Będzie Inu. Można jakiś turniej spróbować zagrać w sumie.
W ten czwartek mnie nie bedzie. Za to piatek mam wolny. Moze bysmy cos turniejowo zagrali Ja Inu Averos Piotrek Asusik jak by sie takie grono zebralo? Co wy na to?
Ja i Inu bardzo chętnie jutro, Asusik nie może. Dziś 16.30 w feniksie jestem ja i Inu, 18.00 Aveross dochodzi, w międzyczasie możliwe, że Asusik. Z jutrem co do Averossa się dziś dopytam. Więc 4 osoby maks. jutro. WIeczorem sam znać, ile w końcu osób chętnych i którą godzinę proponuję (tzn. mi i Inu raczej wszystko jedno co do godziny).
Dobra dogadajcie sie. Jak nie bedzie nas jutro 4 to odpuszczamy. Jak bedzie nas 4 to gramy.
Czesc Chlopaki może ktoś mnie pamięta ;)Gdzie gracie bo chciałbym przyjść zobaczyć jak to wygląda i czy tylko w Czwartki ? Bo niestety czwartki mam zarezerwowane, bo treningi ;c
Wow, hej mistrzu!
Przeważnie gramy w czwartki w Fenixie na rynku (3 piętro), ale czasem są też dodatkowe spotkania w inne dni tygodnia, to już na forum jest ustalane i zależne od chętnych.
To Feniks mi odpada w czwartki ;c
Moge przed treningiem wpasc, chyba ze w srode macie czas aby sie zgadac w KFC albo cos
Mysle czy nie wrocic do starych czasow, WoWTCG sie skonczyl, wiec nie mam co grać, w bardzie pytałem to tam idioci nic nie wiedza ...
Jak widze Karcianka nie upadła i kilku nowych ludzi jest
Jak mielibyscie cos na pozyczenie to bym mógl czasem zagrać, nie regularnie bo nie mam juz tak duzo czasu jak kiedyś no ale okazjonalnie ;d
Talię mam dwie, co prawda jedna z paroma proxami, ale zawsze coś się znajdzie na pożyczenie. Ja w środy mam lekcje od 8.00 do 17.20, a w plecaku nie za dużo miejsca, więc średnio, ale jakby się pojawiła taka inicjatywa, to bym wpadł. Poza czwartkiem to najbardziej mi poniedziałek odpowiada. Sobota/niedziela też brzmi dobrze, ale nie na regularne spotkania, bo frekwencja w sumie najmniejsza, większości nie pasuje, mi zresztą czasem też.
A można wiedzieć, jak u Ciebie, Brzeziku, z godzinami? W który dzień w jakie godziny masz czas?
HM...
Poniedzialki to koncze albo o 14:20 albo o 17:00, zalezy od tygodnia np jutro osobiscie koncze o 17, wiec zanim do domu wroce i zjem cos to na 18 w feniksie moze ciut szybciej, jesli koncze o 14:20 to na 16 jestem w feniksie.
Wtorki to koncze szybko, wiec do 17/17:30 mam czas bo potem trening
Srody koncze o 16, to na upartego 17 w feniksie
Czwartki tak jak wtorki treningi, ew na 16 na godzine wpasc cos zagrac
Piatek do 15 lekcje czyli kolo 16:15 w feniksie bym byl.
Sobota/Niedziela wolne, wiec mam czas.
Ja w poniedziałki kończę o 14.50 już, więc spokojnie od 15.00 mógłbym być w Feniksie. Tylko orientuje się ktoś, czy w poniedziałki w feniksie jakiś medżikowców nie ma? Bo całkiem z Feniksu szkoda by było rezygnować na rzecz gry w KFC, zawsze można kogoś nowego przy ladzie złapać, mamy boostery, widzą, że gramy i można by się w przyszłości starać o jakieś sankcjonowane turnieje, albo coś. W ten czwartek podpytam, jak tam u nich z miejscem i poszczególnymi dniami. Mi poniedziałek najbardziej pasuje, zaraz po nim czwartek. Wtorek ewentualnie też może być.
Prosiłbym o wypowiedzenie się pozostałych, co do poszczególnych dni i godzin, może uda się ustalić coś pasującego wszystkim.
Nie no, z Feniksa nie rezygnujmy, powody Piterr już wymieniłeś. Nie wiem jak tam dokładnie aktualnie sytuacja wygląda, ale lepiej mieć sklep niż go nie mieć. Ja aktualnie mam przymusową przerwę, aczkolwiek jak już wrócę to poniedziałek, wtorek, czwartek są dla mnie najpewniejsze - ze względu na pracę.
Poniedziałki kończę o 14 - pasują
Wtorki kończę o 16 - pasują
Środy kończę o 16 - pasują
Czwartki kończę o 16 - pasują
Piątki - niby mam niemiecki dodatkowo od 15.30-16.30, ale na 17 byłbym w stanie być
Weekendy sem wolny .___.
Ja to muszę na bieżąco. Grafik mam różnoraki także może mi pasować Poniedziałek, a w następnym tygodniu już może mi nie pasować. Także na mnie jeśli chodzi o zadeklarowanie się na konkretny dzień nie można liczyć. Będę lub mnie nie będzie.
Mnie teoretycznie pasuje każdy dzień od poniedziałku do czwartku. W poniedziałek i środę to na 17 a we wtorek i czwartek mógłbym w sumie trochę wcześniej.
Tak btw. to w dwa najbliższe czwartki mnie nie będzie.;(
A co myslicie o piatku teraz ? Teoretycznie jest wolny, czwartek wszystko pozamykane. A gdzies mozna pograć jak bedzie otwarte
KFC JEST ZAWSZE OTWARTE
Wtorek , 13:00, 06.05 KFC. Ja i Brzezik będziemy. Maślaku, przypomnij, do której pracujesz? Aveross? Ktoś jeszcze?
13.20 pracuje. To gdzieś tak dopiero na 15 by mi pasowało.
NO panowie za 2 tygodni wracam do was pełną parą : )
Ma ktoś jakieś fajne commony których chce się pozbyć?
A mnie nie będzie ani dziś ani za tydzień za dwa tygodnie pewnie tak.
Dobra. Dobra? Dobra.
Chciałbym bardzo intensywnie potestować przed OTP. Brzezik nie może w czwartki. A ja jestem chętny na grę naprawdę kiedy tylko się da. Jutro. W czwartek. W piątek. W sobotę. Obojętnie kiedy, w ile osób, ile razy i jak długo. My deck is ready.
Proszę o wypowiadanie się. A Ty, Schenie, nadal tak intensywnie w pracy, bez czasu? :< Gdyby Ci się coś zmieniło i chciałbyś zagrać, czy w weekend, czy kiedykolwiek - pisz. Bo jeszcze chyba nawet nie zagrałeś tym, co wreszcie złożyłeś i właśnie przestało być grywalne? :<
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/