1

Temat: ISA, Flashfire, TO, kontakt itd

Dzisiaj zadzwoniłem do ISY spytać, czy wiedzą, że 7 maja ma być debiut XY2 ("Flashfire"), a zatem czy możemy już od wtedy liczyć u nich na boosterki / boxy z tej serii itd. Bo na ich stronie o tym secie jakoś wciąż cicho...

Chyba dobrze, że zadzwoniłem, bo - być może - dzięki temu "zapaliłem tam temat", który bez tego mógłby umknąć lub ulec opóźnieniu. Bo czasu już naprawdę niewiele do 7 maja zostało.

Przy okazji dowiedziałem się też, że pisanie do Pana M może dlatego jest mało skuteczne (o ile "mało" to właściwe słowo na określenie efektów), bo pewne adresy w ISIE uległy zmianie lub przestały być aktywne, w tym ten akurat, na który się kiedyś do tego Pana pisało...

Tak czy owak ISA poprosiła, żeby KAŻDY mail kierowany do nich - w sprawach "sankcjonowania", TO, LC i wszelkich tego typu "eventów" - był wysyłany RÓWNIEŻ "do wiadomości" (czyli tzw. cc) także na pozostałe adresy z ich strony (zakładka "Kontakt"), a szczególnie na te:
handel@isa.pl
sklepik@isa.pl

po to, żeby również Prezes tej firmy je widział i mógł zareagować. To WAŻNE.

McLer,
simply The Best
in every contest

Podziękowali za posta: Babidi, Kicek91, Kubakonst, schen, Piterr, arturomod, konsko

2

Odp: ISA, Flashfire, TO, kontakt itd

Mój Mail od Marcela:

Witaj,

Jesteś zatwierdzony jako organizator. Weź pod uwagę że turnieje które robisz w Dragonusie muszą iść z konta Dragonusa.
Niestety osoba prywatna nie może organizować Ligi ale może ściągnąc dowolną ilość zestawów za pośrednictwem tego ostatniego. Możesz jako TO brać udział w zwykłych turniejach.

pozdrawiam / best regards,
Marcel Zaborski
Organized Play / ISA

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator

3

Odp: ISA, Flashfire, TO, kontakt itd

Kicek91 napisał/a:

Niestety osoba prywatna nie może organizować Ligi ale może ściągnąc dowolną ilość zestawów za pośrednictwem tego ostatniego.

Czy "ten ostatni" to - w tym przypadku - Dragonus ? /bo to zdanie jest dziwnie napisane.../

EDIT: Ponoć ISA ma mieć Flashfire punktualnie - lub "prawie" punktualnie (co by oznaczało kilka dni po 7 maja). Dziś się tego dowiedziałem.

McLer,
simply The Best
in every contest

Podziękowali za posta: arturomod