476

Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu

No mnie znowu nie.będzie bo mam rzeźnię w szkole ale za tydzień powinienem być na luzie

http://modelmylifework.blogspot.com/         polecam

Babidi: + + za wymianę

477

Gramy coś poza czwartkiem?

Obecna liczba Patratów: prawie 600 chyba, potem policzę

478

Dla pewności napiszę jeszcze na forum - jutro (3.04.14) spotkania nie będzie ze względu na małą frekwencję.

479

Misiaczki kolorowe. Ten czwarteczek mam wolny. Planujemy jakies spotkanko? Moze jakis turniej bysmy urzadzili?

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

480

Będę ja. Będzie Inu. Można jakiś turniej spróbować zagrać w sumie.

481

W ten czwartek mnie nie bedzie. Za to piatek mam wolny. Moze bysmy cos turniejowo zagrali Ja Inu Averos Piotrek Asusik jak by sie takie grono zebralo? Co wy na to?

482

Ja i Inu bardzo chętnie jutro, Asusik nie może. Dziś 16.30 w feniksie jestem ja i Inu, 18.00 Aveross dochodzi, w międzyczasie możliwe, że Asusik. Z jutrem co do Averossa się dziś dopytam. Więc 4 osoby maks. jutro. WIeczorem sam znać, ile w końcu osób chętnych i którą godzinę proponuję (tzn. mi i Inu raczej wszystko jedno co do godziny).

483

Dobra dogadajcie sie. Jak nie bedzie nas jutro 4 to odpuszczamy. Jak bedzie nas 4 to gramy.

484

Czesc Chlopaki może ktoś mnie pamięta ;)Gdzie gracie bo chciałbym przyjść zobaczyć jak to wygląda i czy tylko w Czwartki ? Bo niestety czwartki mam zarezerwowane, bo treningi ;c

485

Wow, hej mistrzu! big_smile

Przeważnie gramy w czwartki w Fenixie na rynku (3 piętro), ale czasem są też dodatkowe spotkania w inne dni tygodnia, to już na forum jest ustalane i zależne od chętnych.

486

To Feniks mi odpada w czwartki ;c
Moge przed treningiem wpasc, chyba ze w srode macie czas aby sie zgadac w KFC albo cos wink
Mysle czy nie wrocic do starych czasow, WoWTCG sie skonczyl, wiec nie mam co grać, w bardzie pytałem to tam idioci nic nie wiedza ...
Jak widze Karcianka nie upadła i kilku nowych ludzi jest wink
Jak mielibyscie cos na pozyczenie to bym mógl czasem zagrać, nie regularnie bo nie mam juz tak duzo czasu jak kiedyś no ale okazjonalnie ;d

487

Talię mam dwie, co prawda jedna z paroma proxami, ale zawsze coś się znajdzie na pożyczenie. Ja w środy mam lekcje od 8.00 do 17.20, a w plecaku nie za dużo miejsca, więc średnio, ale jakby się pojawiła taka inicjatywa, to bym wpadł. Poza czwartkiem to najbardziej mi poniedziałek odpowiada. Sobota/niedziela też brzmi dobrze, ale nie na regularne spotkania, bo frekwencja w sumie najmniejsza, większości nie pasuje, mi zresztą czasem też.

A można wiedzieć, jak u Ciebie, Brzeziku, z godzinami? W który dzień w jakie godziny masz czas?

488

HM...
Poniedzialki to koncze albo o 14:20 albo o 17:00, zalezy od tygodnia np jutro osobiscie koncze o 17, wiec zanim do domu wroce i zjem cos to na 18 w feniksie moze ciut szybciej, jesli koncze o 14:20 to na 16 jestem w feniksie.
Wtorki to koncze szybko, wiec do 17/17:30 mam czas bo potem trening
Srody koncze o 16, to na upartego 17 w feniksie
Czwartki tak jak wtorki treningi, ew na 16 na godzine wpasc cos zagrac
Piatek do 15 lekcje czyli kolo 16:15 w feniksie bym byl.
Sobota/Niedziela wolne, wiec mam czas.

489

Ja w poniedziałki kończę o 14.50 już, więc spokojnie od 15.00 mógłbym być w Feniksie. Tylko orientuje się ktoś, czy w poniedziałki w feniksie jakiś medżikowców nie ma? Bo całkiem z Feniksu szkoda by było rezygnować na rzecz gry w KFC, zawsze można kogoś nowego przy ladzie złapać, mamy boostery, widzą, że gramy i można by się w przyszłości starać o jakieś sankcjonowane turnieje, albo coś. W ten czwartek podpytam, jak tam u nich z miejscem i poszczególnymi dniami. Mi poniedziałek najbardziej pasuje, zaraz po nim czwartek. Wtorek ewentualnie też może być.

Prosiłbym o wypowiedzenie się pozostałych, co do poszczególnych dni i godzin, może uda się ustalić coś pasującego wszystkim.

490

Nie no, z Feniksa nie rezygnujmy, powody Piterr już wymieniłeś. Nie wiem jak tam dokładnie aktualnie sytuacja wygląda, ale lepiej mieć sklep niż go nie mieć. Ja aktualnie mam przymusową przerwę, aczkolwiek jak już wrócę to poniedziałek, wtorek, czwartek są dla mnie najpewniejsze - ze względu na pracę.

491

Poniedziałki kończę o 14 - pasują
Wtorki kończę o 16 - pasują
Środy kończę o 16 - pasują
Czwartki kończę o 16 - pasują
Piątki - niby mam niemiecki dodatkowo od 15.30-16.30, ale na 17 byłbym w stanie być
Weekendy sem wolny .___.

"Dawid mimo wszystko pokonał Goliata. Tylko, że oni grali Bo1, a nie Bo3." - słynne słowa przed ćwierćfinałem Gyarados vs Volcanion.

492

Ja to muszę na bieżąco. Grafik mam różnoraki także może mi pasować Poniedziałek, a w następnym tygodniu już może mi nie pasować. Także na mnie jeśli chodzi o zadeklarowanie się na konkretny dzień nie można liczyć. Będę lub mnie nie będzie.

493

Mnie teoretycznie pasuje każdy dzień od poniedziałku do czwartku. W poniedziałek i środę to na 17 a we wtorek i czwartek mógłbym w sumie trochę wcześniej.

Tak btw. to w dwa najbliższe czwartki mnie nie będzie.;(

494

A co myslicie o piatku teraz ? Teoretycznie jest wolny, czwartek wszystko pozamykane. A gdzies mozna pograć jak bedzie otwarte wink

495

KFC JEST ZAWSZE OTWARTE big_smile

496

Wtorek , 13:00, 06.05 KFC. Ja i Brzezik będziemy. Maślaku, przypomnij, do której pracujesz? Aveross? Ktoś jeszcze?

497

13.20 pracuje. To gdzieś tak dopiero na 15 by mi pasowało.

498

NO panowie za 2 tygodni wracam do was pełną parą : )

Ma ktoś jakieś fajne commony których chce się pozbyć?

http://modelmylifework.blogspot.com/         polecam

Babidi: + + za wymianę

499

A mnie nie będzie ani dziś ani za tydzień za dwa tygodnie pewnie tak.

500

Dobra. Dobra? Dobra.
Chciałbym bardzo intensywnie potestować przed OTP. Brzezik nie może w czwartki. A ja jestem chętny na grę naprawdę kiedy tylko się da. Jutro. W czwartek. W piątek. W sobotę. Obojętnie kiedy, w ile osób, ile razy i jak długo. My deck is ready. big_smile

Proszę o wypowiadanie się. A Ty, Schenie, nadal tak intensywnie w pracy, bez czasu? :< Gdyby Ci się coś zmieniło i chciałbyś zagrać, czy w weekend, czy kiedykolwiek - pisz. Bo jeszcze chyba nawet nie zagrałeś tym, co wreszcie złożyłeś i właśnie przestało być grywalne? :<