Odp: Spotkania
Mnie też by pasował czwartek, z tym, że mogę dopiero po 14. I fajnie by było, gdyby zebrało się trochę ludzi do grania.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mnie też by pasował czwartek, z tym, że mogę dopiero po 14. I fajnie by było, gdyby zebrało się trochę ludzi do grania.
Ja mam w czwartek jeszcze zajęcia, więc tak nie bardzo mogę. A piątek jest wolny chyba dla wszystkich
czwartek
Jak się umówicie na konkretny dzień to się wypowiem, ale raczej będę mógł się stawić.
Ja jestem najbardziej za piątkiem
To umawiamy się na piątek? Jak zbierzemy te minimum 4 osoby to można nawet jakiś mini turniej pyknąć. Zainteresowanych proszę o wypowiedź - jak będzie odzew to ustalimy godzinę.
Odzew, będę.
Ja w piątek odpadam.
Równie dobrze może być sobota. Mi pasują oba dni w praktycznie dowolnych konfiguracjach godzinowych.
Jaki dzień kto woli mi bardziej psuje jutrzejszy dzień
na razie na piątek mamy 3 ochotników:
(Wielkie brawa) Mnie
(Mniejsze brawa) Babidoofa
(Najmniejsze brawa) Artura
Ja na pewno jutro nie moge, a w sobotę też bardzo średnio to wygląda, więc prawdopodobnie mnie w tym tyg nie będzie
ja mogę w piątek. paradox czy może Artur's crib
Sorki za double post
To proponuję jutro o 12 w Paradoxie. Jak będziemy w 4 to raczej nie ma co rezerwować. Taka pogoda, że i na dworze da się zagrać
Mnie w sobotę nie będzie na 100% także tylko jutro. Proponuję jednak 10-10:30, bo mam podwózkę do Wawy o 9.
To kto się jutro stawi?
Ja może...
10:30 jak najbardziej mi pasi tylko bynde musial w coś ponolajfić bo wtedy dizen nie am sensu XD.
A i czy będzie mógł ktoś pozyczyc na jutro 3x Muscle Ban i 3x Silver Bangle?
bangle Ci pożyczę jak coś, ale bandy pewnie sam będę używał.
OK, ja mogę wpaść na 10:30 do Paradoxu. Wezmę też kilka boosterów. Ktoś jeszcze może wpaść? Koga?
Piszę, bo arturomod nie chce robić doubleposta.
Jak w ten weekend się ustawiamy? Ja mogę tylko w niedzielę, ale słyszałem, że jest beatyfikacja Wojtyły i ponoć ktoś może chcieć to oglądać. Co Wy na to?
Mi bardziej sobota pasi, ale niedziela chyba u mnie na razie spoko
Jak zwykle wolę sobotę, ale w niedzielę pewnie też będę(najwyżej na kacu).
/Na łazarskim rejonie nie jest kolorowo/
Wstępnie pasuje mi i sobota i niedziela. Jak zwykle mną się specjalnie nie przejmujcie ustalając termin.
Ja wolałbym sobotę, niech się jeszcze parę osób wypowie i zdecydujemy w który dzień się spotykamy.
Jeśli będę, to w sobotę.
Obojętnie.
Ja w ten weekend niestety odpadam - tzn. nie uda mi się znaleźć tyle czasu, żeby pograć, ale jeśli umówicie się na niedzielę, to mogę na chwilę wpaść żeby dokonać umówionych wcześniej deali. Bo w sobotę na 100% nawet tylko na to nie będę mieć czasu...
Chętnie zagram za tydzień (wtedy wchodzi w grę zarówno weekend, jak i nawet piątek 2 maja, o ile taki termin by Wam pasował).
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/