901

Odp: Spotkania

Mi też niedziela bardziej pasuje teraz niż sobota tongue

902

Tylko niedziela jak już

I TYLE XD

903

Ja wolę sobotę. W niedzielę możliwe, że się nie zjawię sad .

904

3/1... Sory kugel
Zaczekajmy na Evila, Isil, Shun, Pelka i Artura. NO I NAJWAŻNIEJSZE BABIDOOFA tongue

905

W sobotę przyjdziemy na bank, niedzieli nie możemy zagwarantować sad

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%
Gotta catch 'em all! big_smile

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

906

3/2 Walczcie dalej
Ani e sorry
4/3
bo ja mogę w każdy dzień tongue

907

QUCK, uspokój się. Napiszemy, kto kiedy może i zaczekamy do piątku z oceną sytuacji, bo jeszcze wszystko się może zdarzyć. I proszę Cię, przestań pisać podsumowania co wiadomość, bo chyba nikt nie ma ochoty otwierać tego wątku co 10 minut ;P

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

908

Popieram Isil, mi na chwilę obecną pasuje i sobota i niedziela, wiewiór jak już wymieniasz ludzi to nie zapominaj o mnie.

Mam Landorusa EX na zbyciu

909

Przyszły karty z Trolla smile Melduję, że zamówienie szło 16 dni, w tym 11 roboczych, co wygląda na całkiem niezły wynik smile Z zainteresowanymi skontaktuję się zaraz osobno smile W związku z tym, bezwzględnie pojawię się na spotkaniu w ten weekend smile

910

To jak w końcu? Sobota czy niedziela? Ja w niedzielę mogę nie dać rady przyjść.

911

Postanowione niedzilea.

912

Lord Quck zadecydował. A słowo ciałem się stało.
Niechaj będzie to niedziela.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

913

hmm

~Prawdziwy Shun

914

Jeszcze się  dopytam kto woli jutro?

915

Chyba ja bym wolał jutro. W niedzielę pewnie mnie nie będzie.

916 (edytowany przez Isilmeiel 2014-01-24 21:52:06)

Póki co mamy:
Sobota: QUCK, Kakel, Koga, Artur, Shun                                                       --->   5 osób
Niedziela: McLer, QUCK, Amphi, Isilmeiel, Evildanon, Koga, Babidi       --->   7 osób

Edit: Evil ostatecznie woli niedzielę, Babidi niedziela, Shun sobota, no i ostatecznie ja muszę być solidarna z moją piękniejszą połówką tongue

917

Ja w niedziele odpadam.

~Prawdziwy Shun

918

McLer - zawsze tam gdzie Tyyyyyyyyyyyy......
Niedziela.
dziękuję.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

919

THX

920

Sory za DP.
Kto bendzie mieć na jutro busterki?

921

QUCKcraftPL napisał/a:

Sory za DP.
Kto bendzie mieć na jutro busterki?

Ja osobiście nwm czy bede, ale proponuje granie bez wpisowego, XY za ok 2 tygodnie, a z LT chyba wszyscy mają to co chcieli mieć. Lepiej na XY hajs zbierać wink

I TYLE XD

922

Dobrze pszesz amfeuszu.

923

Witam dobrych ludzi, jako że z 3 osób które wspólnie zajęły zaszczytne 1 miejsce jako jedyny nigdy nie piałem raportu, zgodziłem się go napisać. Jednak jako, że jestem zarówno zajęty, jak i leniwy nie spodziewajcie się go szybko (będzie w ciągu 4 dni [chyba]). W następny weekend jak zwykle wstępnie pasuje mi i niedziela i sobota. Pozdrawiam. Koga

Edit: QUACK to w twojej sygnaturce to osobiste przemyślenia na tematy egzystencjalne?

Mam Landorusa EX na zbyciu

924

Może...

925

Weekend się znów powoli zbliża, a zatem pytanie - kiedy kto woli się spotkać: w sobotę, czy w niedzielę ?
Dla mnie to tym razem bez różnicy.

McLer,
simply The Best
in every contest