876

Odp: Spotkania

Niedziela odpada dla mnie (to będzie 3 niedziela miesiąca).

Mam Landorusa EX na zbyciu

877

sobota

878

mnie nie będzie mam noge w gipsie i przez 2 tygodnie do 3 ja odpadam sad

879

Cześć wszystkim!
Jestem znajomym Shun'a i chcę zacząć grać w Pokemony i to tak na poważnie. Niestety nie mam żadnych kart, więc zamierzam się zjawić w sobotę albo niedzielę w Paradoxie. I tu moja prośba - moglibyście przynieść jakieś staple?

880

Jak chcesz, my z Evildanonem możemy Ci przynieść do grania pełną talię Toolbox bez części kart supporterów tylko, ale to się znajdzie smile Jest prosta w obsłudze, koszulki też mamy smile

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%
Gotta catch 'em all! big_smile

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

881 (edytowany przez Amphi 2014-01-15 21:48:27)

Isilmeiel napisał/a:

Jak chcesz, my z Evildanonem możemy Ci przynieść do grania pełną talię Toolbox bez części kart supporterów tylko, ale to się znajdzie smile Jest prosta w obsłudze, koszulki też mamy smile

Mam wrażenie że koledze własnie chodzi o supportery i itemkowy osprzęt typu ultra itp., a deck mu Shun pewnie jakichś pożyczy już big_smile

I TYLE XD

882

Shun nie ma fabryki kart, o ile Pokemonów styknie, to większość trainerów mam po 4. Albo nawet mniej.

~Prawdziwy Shun

883

Ach big_smile

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

884

Póki niczego nie złożę to bardzo chętnie smile

885

ja mogę Ci pożyczyć Whiteboara mojego jakieś supportery się znajdą tongue ale za najwcześniej za 2 tygodnie smile

886

A już myślałem, że toolboxowy horror się skończył...

887

Zadzwoniłem do Paradoxu - w tę sobotę spodziewają się pewnego tłoku, ale kilka stolików ("około trzech") powinno dla nas być. A przy okazji przyznali się, że 5 stycznia nam nawalili (zreszta nie tylko nam), sprawcę już ponoć "przykładnie ukarano" (:D) i obiecują, że to się więcej nie powtórzy.

McLer,
simply The Best
in every contest

888

Powiem tak jak ktoś dam mi na sobote kule to przyjdę tongue

889

Zmieścimy się na tych "trzech"?

~Prawdziwy Shun

890

Będziecie musieli tongue
Heh.

891

Zmieścimy, może na czterech nawet (lub na trzech, o ile nie tych najmniejszych), ale ważne tym razem chyba będzie to, żeby tam punktualnie (zaraz po 10) już ktoś z nas tam był.

McLer,
simply The Best
in every contest

892

Będę w sobotę, ale o 13:30 muszę wyjść także apeluję o jak najwcześniejsze przybycie i zapowiadam, że będę bezwzględnie terminował tongue

Do soboty zatem.
Oshawott.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

893

pOZYCZY MI KTOS kULE?

894

Rozumiem, że bez wpisowego jutro?

:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::

895

Mnie będzie bo nie mam kul sad

The portfolio of cash fly
when you are born children

900 post w spotkaniach w w-wie
OUJEA!

896

Pojadę po boostery, tylko dajcie znać, ile i jakie. Postaram się nie spóźnić, ale to wola wyższa. W razie czego dacie mi Bye.

897

QUCKcraftPL napisał/a:

Mnie będzie bo nie mam kul sad

The portfolio of cash fly
when you are born children

900 post w spotkaniach w w-wie
OUJEA!

Wiewiór mistrzem świata, nieważne ile na to patrzę nie kminie o co chodzi. Jest tu jakiś tłumacz ludzko-wiewiukłakowy?
Będę jutro.

898

Ja dopiero kładę się spać także może się tak zdarzyć, że mnie jutro nie będzie.
Przepraszam, ale miałem coś pilnego do zrobienia(Qzin knows xd)

899

Okej ja chętny jak zawsze.
SOBOTA TO MOJE ZDANIE.

900

Ja w najbliższy weekend (25-26 stycznia) mogę zagrać TYLKO w niedzielę - a to dlatego, że od czwartku aż do soboty włącznie nie będzie mnie w Warszawie. Natomiast w niedzielę już będę i byłbym bardzo chętny.

McLer,
simply The Best
in every contest