Odp: Spotkania
Niedziela odpada dla mnie (to będzie 3 niedziela miesiąca).
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niedziela odpada dla mnie (to będzie 3 niedziela miesiąca).
sobota
mnie nie będzie mam noge w gipsie i przez 2 tygodnie do 3 ja odpadam
Cześć wszystkim!
Jestem znajomym Shun'a i chcę zacząć grać w Pokemony i to tak na poważnie. Niestety nie mam żadnych kart, więc zamierzam się zjawić w sobotę albo niedzielę w Paradoxie. I tu moja prośba - moglibyście przynieść jakieś staple?
Jak chcesz, my z Evildanonem możemy Ci przynieść do grania pełną talię Toolbox bez części kart supporterów tylko, ale to się znajdzie Jest prosta w obsłudze, koszulki też mamy
Jak chcesz, my z Evildanonem możemy Ci przynieść do grania pełną talię Toolbox bez części kart supporterów tylko, ale to się znajdzie Jest prosta w obsłudze, koszulki też mamy
Mam wrażenie że koledze własnie chodzi o supportery i itemkowy osprzęt typu ultra itp., a deck mu Shun pewnie jakichś pożyczy już
Shun nie ma fabryki kart, o ile Pokemonów styknie, to większość trainerów mam po 4. Albo nawet mniej.
Ach
Póki niczego nie złożę to bardzo chętnie
ja mogę Ci pożyczyć Whiteboara mojego jakieś supportery się znajdą ale za najwcześniej za 2 tygodnie
A już myślałem, że toolboxowy horror się skończył...
Zadzwoniłem do Paradoxu - w tę sobotę spodziewają się pewnego tłoku, ale kilka stolików ("około trzech") powinno dla nas być. A przy okazji przyznali się, że 5 stycznia nam nawalili (zreszta nie tylko nam), sprawcę już ponoć "przykładnie ukarano" (:D) i obiecują, że to się więcej nie powtórzy.
Powiem tak jak ktoś dam mi na sobote kule to przyjdę
Zmieścimy się na tych "trzech"?
Będziecie musieli
Heh.
Zmieścimy, może na czterech nawet (lub na trzech, o ile nie tych najmniejszych), ale ważne tym razem chyba będzie to, żeby tam punktualnie (zaraz po 10) już ktoś z nas tam był.
Będę w sobotę, ale o 13:30 muszę wyjść także apeluję o jak najwcześniejsze przybycie i zapowiadam, że będę bezwzględnie terminował
Do soboty zatem.
Oshawott.
pOZYCZY MI KTOS kULE?
Rozumiem, że bez wpisowego jutro?
Mnie będzie bo nie mam kul
The portfolio of cash fly
when you are born children
900 post w spotkaniach w w-wie
OUJEA!
Pojadę po boostery, tylko dajcie znać, ile i jakie. Postaram się nie spóźnić, ale to wola wyższa. W razie czego dacie mi Bye.
Mnie będzie bo nie mam kul
The portfolio of cash fly
when you are born children900 post w spotkaniach w w-wie
OUJEA!
Wiewiór mistrzem świata, nieważne ile na to patrzę nie kminie o co chodzi. Jest tu jakiś tłumacz ludzko-wiewiukłakowy?
Będę jutro.
Ja dopiero kładę się spać także może się tak zdarzyć, że mnie jutro nie będzie.
Przepraszam, ale miałem coś pilnego do zrobienia(Qzin knows xd)
Okej ja chętny jak zawsze.
SOBOTA TO MOJE ZDANIE.
Ja w najbliższy weekend (25-26 stycznia) mogę zagrać TYLKO w niedzielę - a to dlatego, że od czwartku aż do soboty włącznie nie będzie mnie w Warszawie. Natomiast w niedzielę już będę i byłbym bardzo chętny.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/