851

Odp: Spotkania

Będę

I TYLE XD

852

Też będę, ale obawiam się, że przed 10.20 mogę nie zdążyć.

McLer,
simply The Best
in every contest

853

Bendem a w niedizele od 14 mam balange wienc mi tylko sobota pasi tongue

854

Sorry za Double posta ale Uprzedzam:

FORMAT TURNIEJU W MORIONIE TO BW-ON.

855

To ja bojkotuję i proponuję iść sobie gdzieś tak o po prostu pograć, bo bw-on to bezsens. Chyba, że Morion jest elastyczny albo się umawiamy, że i tak jedziemy normalnie.

856

Już Kakel pisał, że to prawdopodobnie wynika z ich szczątkowej (zerowej) wiedzy o Pokemonach. Gramy normalnie, NXD-on.

857

grajmy swissa best of 3!

858

Też jestem za Bo3

I TYLE XD

859

Będę, jeśli chodzi o morion to można by się umówić na NXD-on tutaj na forum, a jeśli nawet przyjdzie ktoś od nich (znaczy z okolicy), to i ile się nic nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty tam i tak nie będzie miał z nami szans (taka smutna prawda, tamci ludzie nie ogarniali jak budować chociarz w miarę sensowne talie). Yabolu drogi coś nam nie wychodzi z tym spotkaniem, ale w ten weekend na pewno będę, no i oczywiście mam hajs (od dawna) więc mam nadzieję, że ty też będziesz.

Mam Landorusa EX na zbyciu

860

super, będę i liczę na ciebie, bo noszę już te karty i noszę ;p

861

Raczej mnie nie będzie

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

862

Amphi napisał/a:

Też jestem za Bo3

Jestem na nie.

863

Okej panowie jako że 10 stycznia jest rocznica od kiedy po raz 1 zagrałem w pokemony oraz ok godziny 12 rzuciłem 7 N'a, proszę:
BABIDI BONDZ!

A i ja też jestem na nie aby pograć Bo3

864

Jeśli MY (czyli my stąd) będziemy mieć decki NXD-on, to jednocześnie będziemy spełniać kryterium BW-on, to raz. Jeśli pojawi się tam ktoś dla nas nowy (ale szanse na to oceniam jako przyzerowe), to sądzę, że można z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że i tak nie odegra jakiejś istotnej roli (nawet mając deck BW-on), to dwa.
Natomiast trzy jest takie, że Morion ma odczuwalnie niższe ceny niż Graal m.in. właśnie dlatego, że jednak robi jakąś Ligę itp. A zatem "olanie" go może się skończyć tak, że te ceny będzie mieć potem wyższe, na czym nam chyba nie zależy ?
W dodatku można im będzie - i to być może skutecznie - wytłumaczyć, że powinno być NXD-on zamiast BW-on i tyle, żeby od następnego razu już dobrze to podawali.

Babidoof BONDZ! tongue

Aha - jestem przeciwny Bo3.

McLer,
simply The Best
in every contest

865

McLer napisał/a:

Jeśli MY (czyli my stąd) będziemy mieć decki NXD-on, to jednocześnie będziemy spełniać kryterium BW-on, to raz. Jeśli pojawi się tam ktoś dla nas nowy (ale szanse na to oceniam jako przyzerowe), to sądzę, że można z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że i tak nie odegra jakiejś istotnej roli (nawet mając deck BW-on), to dwa.
Natomiast trzy jest takie, że Morion ma odczuwalnie niższe ceny niż Graal m.in. właśnie dlatego, że jednak robi jakąś Ligę itp. A zatem "olanie" go może się skończyć tak, że te ceny będzie mieć potem wyższe, na czym nam chyba nie zależy ?
W dodatku można im będzie - i to być może skutecznie - wytłumaczyć, że powinno być NXD-on zamiast BW-on i tyle, żeby od następnego razu już dobrze to podawali.

Babidoof BONDZ! tongue

Aha - jestem przeciwny Bo3.

Mówiąc krótka:

UWAŻAM ŻE NIE MUSIAŁEM PISAC ZE JEST FORMAT BW-ON.

866

Hehe żartowałem, że mnie RACZEJ nie będzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Na 100% mnie nie będzie big_smile
Niech wygra najlepszy czyli QUCK!!!!!111jedenjeden!!!1wykrzyknik!!!111!

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

867

Babidi napisał/a:

Hehe żartowałem, że mnie RACZEJ nie będzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Na 100% mnie nie będzie big_smile
Niech wygra najlepszy czyli QUCK!!!!!111jedenjeden!!!1wykrzyknik!!!111!

THX że we mnie wiezysz.

ma ktoś pożyczyć na jutro a Rare cnady?

868

QUCKcraftPL napisał/a:

THX że we mnie wiezysz.

ma ktoś pożyczyć na jutro a Rare cnady?

Wieża jest w szachach.

"wierzę" (wiara)

869

Ehh nie chcesz wiedzieć jakie mam oceny z dyktand...

870

Wcale nie ma się czym chwalić smile

871

Panda napisał/a:

Wcale nie ma się czym chwalić smile

Niestety big_smile

872

Nie ma też po co robić offtopu chłopaki. Na jutro plus minus 8 osób powinno przyjść wink Cieszy mnie to. Do zobaczenia.

873

Najbliższy weekend (18-19 stycznia) - kto z Was który dzień (S/N) woli, kto w ogóle będzie itd - ?
Mogę zadzwonić do Paradoxu i spytać, czy będzie wolny, ale wpierw chciałbym wiedzieć, na kiedy chcemy (a przy tej okazji ochrzanię ich w końcu za tamtą niedzielę 5 stycznia...)

McLer,
simply The Best
in every contest

874

Mi na razie dzień obojętny, ale zawsze jak bardziej preferuje sobote big_smile

I TYLE XD

875

Ja jeśli już to niedziela, ale możliwe, że w ogóle nie dam rady w ten weekend.