Odp: Spotkania
Będę
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będę
Też będę, ale obawiam się, że przed 10.20 mogę nie zdążyć.
Bendem a w niedizele od 14 mam balange wienc mi tylko sobota pasi
Sorry za Double posta ale Uprzedzam:
FORMAT TURNIEJU W MORIONIE TO BW-ON.
Już Kakel pisał, że to prawdopodobnie wynika z ich szczątkowej (zerowej) wiedzy o Pokemonach. Gramy normalnie, NXD-on.
Też jestem za Bo3
Będę, jeśli chodzi o morion to można by się umówić na NXD-on tutaj na forum, a jeśli nawet przyjdzie ktoś od nich (znaczy z okolicy), to i ile się nic nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty tam i tak nie będzie miał z nami szans (taka smutna prawda, tamci ludzie nie ogarniali jak budować chociarz w miarę sensowne talie). Yabolu drogi coś nam nie wychodzi z tym spotkaniem, ale w ten weekend na pewno będę, no i oczywiście mam hajs (od dawna) więc mam nadzieję, że ty też będziesz.
Raczej mnie nie będzie
Też jestem za Bo3
Jestem na nie.
Okej panowie jako że 10 stycznia jest rocznica od kiedy po raz 1 zagrałem w pokemony oraz ok godziny 12 rzuciłem 7 N'a, proszę:
BABIDI BONDZ!
A i ja też jestem na nie aby pograć Bo3
Jeśli MY (czyli my stąd) będziemy mieć decki NXD-on, to jednocześnie będziemy spełniać kryterium BW-on, to raz. Jeśli pojawi się tam ktoś dla nas nowy (ale szanse na to oceniam jako przyzerowe), to sądzę, że można z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że i tak nie odegra jakiejś istotnej roli (nawet mając deck BW-on), to dwa.
Natomiast trzy jest takie, że Morion ma odczuwalnie niższe ceny niż Graal m.in. właśnie dlatego, że jednak robi jakąś Ligę itp. A zatem "olanie" go może się skończyć tak, że te ceny będzie mieć potem wyższe, na czym nam chyba nie zależy ?
W dodatku można im będzie - i to być może skutecznie - wytłumaczyć, że powinno być NXD-on zamiast BW-on i tyle, żeby od następnego razu już dobrze to podawali.
Babidoof BONDZ!
Aha - jestem przeciwny Bo3.
Jeśli MY (czyli my stąd) będziemy mieć decki NXD-on, to jednocześnie będziemy spełniać kryterium BW-on, to raz. Jeśli pojawi się tam ktoś dla nas nowy (ale szanse na to oceniam jako przyzerowe), to sądzę, że można z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że i tak nie odegra jakiejś istotnej roli (nawet mając deck BW-on), to dwa.
Natomiast trzy jest takie, że Morion ma odczuwalnie niższe ceny niż Graal m.in. właśnie dlatego, że jednak robi jakąś Ligę itp. A zatem "olanie" go może się skończyć tak, że te ceny będzie mieć potem wyższe, na czym nam chyba nie zależy ?
W dodatku można im będzie - i to być może skutecznie - wytłumaczyć, że powinno być NXD-on zamiast BW-on i tyle, żeby od następnego razu już dobrze to podawali.Babidoof BONDZ!
Aha - jestem przeciwny Bo3.
Mówiąc krótka:
UWAŻAM ŻE NIE MUSIAŁEM PISAC ZE JEST FORMAT BW-ON.
Hehe żartowałem, że mnie RACZEJ nie będzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Na 100% mnie nie będzie
Niech wygra najlepszy czyli QUCK!!!!!111jedenjeden!!!1wykrzyknik!!!111!
Hehe żartowałem, że mnie RACZEJ nie będzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Na 100% mnie nie będzie
Niech wygra najlepszy czyli QUCK!!!!!111jedenjeden!!!1wykrzyknik!!!111!
THX że we mnie wiezysz.
ma ktoś pożyczyć na jutro a Rare cnady?
THX że we mnie wiezysz.
ma ktoś pożyczyć na jutro a Rare cnady?
Wieża jest w szachach.
"wierzę" (wiara)
Ehh nie chcesz wiedzieć jakie mam oceny z dyktand...
Wcale nie ma się czym chwalić
Niestety
Nie ma też po co robić offtopu chłopaki. Na jutro plus minus 8 osób powinno przyjść Cieszy mnie to. Do zobaczenia.
Najbliższy weekend (18-19 stycznia) - kto z Was który dzień (S/N) woli, kto w ogóle będzie itd - ?
Mogę zadzwonić do Paradoxu i spytać, czy będzie wolny, ale wpierw chciałbym wiedzieć, na kiedy chcemy (a przy tej okazji ochrzanię ich w końcu za tamtą niedzielę 5 stycznia...)
Mi na razie dzień obojętny, ale zawsze jak bardziej preferuje sobote
Ja jeśli już to niedziela, ale możliwe, że w ogóle nie dam rady w ten weekend.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/