801

Odp: Spotkania

To poniedizłek kto się pojawi ten się pojawi licze na artura który ma mi dac karty smile

802

OK, kto jeszcze nosi sie z tym zamiarem? Mam rozumiec ze Paradox? I gramy normalnie czy jakies fun decki chcecie? Jak bedzie 6+ osob to ja bym byl za normalnym, 'turniejowym' graniem.

803

Ja będę, i też bym chyba najbardziej chciał zagrać z normalnymi zasadami.

804

Jo tyż przybędę.

805

Na razie 5 osob mamy, ktos jeszcze zainteresowany przyjsciem na granie w poniedzialek?

806

Chyba ja.

~Prawdziwy Shun

807

Ja pojawię się na chwilę jakoś po 13.30 - chętnie bym pograła ale 12-15 mam otwarty dziekanat na uczelni i jadę tam na 12, bo to bardzo bardzo pilne sad QUCK, Amphi - przynieście dla mnie karty wink Mam nadzieję, że nie zwiniecie się zanim ja zdołam się przebić przez te pół Warszawy i przez legendarną poddziekanatową kolejkę tongue

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%
Gotta catch 'em all! big_smile

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

808

QUCK karty ma jużodłożone od 2 w nocy (lol) ja na pewno jutro będę. Rozumiem że standardowo na 10:))/10:30?

809

10:30 prosze.

810

to kto rezerwuje?

811

Raczej chyba w pon. rano wiele ludzi nie ma...
10:30 spoko, bede

I TYLE XD

812

Dobra pisze to teraz żeby później nie było. Komu pasuje Sobota za tydzień bondz niedziela? (jestem za sobotą)

813

Mi pasują oba dni. Jak coś się zmieni to napiszę.

814

Mi na razię też

I TYLE XD

815

Za tydzień pasuje mi zarówno sobota, jak i niedziela. I w końcu chcę znów sobie pograć.

McLer,
simply The Best
in every contest

816

Wstępnie, oba dni mi pasują.

817

Ja pójdę za głosem Tojaxa i Mclera.
Pozdro ja.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

818

Mi bardziej sobota pasuje.
Więc jesteśmy umówieni kto zarezerwuje stoliki? (ja nie mogę (mam swoje powody))

819

Myślę, że bez sensu jest już rezerwować stoliki, jeżeli mamy dopiero wtorek. Jeszcze sporo może się zmienić, bo ludzie się zadeklarowali dopiero wstępnie i na razie wszystkim poza Wiewiórem pasują obydwa dni. Są ludzie, którzy nie wiedzą jeszcze, który dzień im bardziej pasuje (np. ja).

820

Mi pasuje bardziej sobota ponieważ w niedziele są mniejsze szanse że się pojawie.
Z racji tego że dużo tzw. "Imprez" jest zazwyczaj w sobotę proponuje właśnie ten dzień niż niedziele zmęczenie może być duże.

821

A na jaką to imprezę się wybierasz? big_smile

My z Krzysiem raczej będziemy, mamy relatywnie wolny weekend smile

Zebranych kart Eevee i Eeveelucji na dzień dzisiejszy:    130/287   --->   45,3%
Gotta catch 'em all! big_smile

There comes a time in every man's life when they must make a choice; Charmander, Squirtle or Bulbasaur. ~ JWittz

822

ja bym wolał niedzielkę

823

Niedzila sobota komu pasi kto się zadeklaruje im więej osób bęzie chciało sobote to spotkaniew  sobote a w niedziele jeżeli więcej osób będzie chciało to w niedziele.
Isil w niedziele to bym się chybaz wami zabrał.

824

Mi chyba sobota bardziej

I TYLE XD

825

Dziś pojawiły się pewne powody, dla których wolałbym jednak NIEDZIELĘ.
(czyli DŻEMIK, zgodnie z językiem wiewiórek...)

McLer,
simply The Best
in every contest