Odp: Spotkania
To poniedizłek kto się pojawi ten się pojawi licze na artura który ma mi dac karty
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To poniedizłek kto się pojawi ten się pojawi licze na artura który ma mi dac karty
OK, kto jeszcze nosi sie z tym zamiarem? Mam rozumiec ze Paradox? I gramy normalnie czy jakies fun decki chcecie? Jak bedzie 6+ osob to ja bym byl za normalnym, 'turniejowym' graniem.
Ja będę, i też bym chyba najbardziej chciał zagrać z normalnymi zasadami.
Jo tyż przybędę.
Na razie 5 osob mamy, ktos jeszcze zainteresowany przyjsciem na granie w poniedzialek?
Chyba ja.
Ja pojawię się na chwilę jakoś po 13.30 - chętnie bym pograła ale 12-15 mam otwarty dziekanat na uczelni i jadę tam na 12, bo to bardzo bardzo pilne QUCK, Amphi - przynieście dla mnie karty Mam nadzieję, że nie zwiniecie się zanim ja zdołam się przebić przez te pół Warszawy i przez legendarną poddziekanatową kolejkę
QUCK karty ma jużodłożone od 2 w nocy (lol) ja na pewno jutro będę. Rozumiem że standardowo na 10:))/10:30?
10:30 prosze.
to kto rezerwuje?
Raczej chyba w pon. rano wiele ludzi nie ma...
10:30 spoko, bede
Dobra pisze to teraz żeby później nie było. Komu pasuje Sobota za tydzień bondz niedziela? (jestem za sobotą)
Mi pasują oba dni. Jak coś się zmieni to napiszę.
Mi na razię też
Za tydzień pasuje mi zarówno sobota, jak i niedziela. I w końcu chcę znów sobie pograć.
Wstępnie, oba dni mi pasują.
Ja pójdę za głosem Tojaxa i Mclera.
Pozdro ja.
Mi bardziej sobota pasuje.
Więc jesteśmy umówieni kto zarezerwuje stoliki? (ja nie mogę (mam swoje powody))
Myślę, że bez sensu jest już rezerwować stoliki, jeżeli mamy dopiero wtorek. Jeszcze sporo może się zmienić, bo ludzie się zadeklarowali dopiero wstępnie i na razie wszystkim poza Wiewiórem pasują obydwa dni. Są ludzie, którzy nie wiedzą jeszcze, który dzień im bardziej pasuje (np. ja).
Mi pasuje bardziej sobota ponieważ w niedziele są mniejsze szanse że się pojawie.
Z racji tego że dużo tzw. "Imprez" jest zazwyczaj w sobotę proponuje właśnie ten dzień niż niedziele zmęczenie może być duże.
A na jaką to imprezę się wybierasz?
My z Krzysiem raczej będziemy, mamy relatywnie wolny weekend
Niedzila sobota komu pasi kto się zadeklaruje im więej osób bęzie chciało sobote to spotkaniew sobote a w niedziele jeżeli więcej osób będzie chciało to w niedziele.
Isil w niedziele to bym się chybaz wami zabrał.
Mi chyba sobota bardziej
Dziś pojawiły się pewne powody, dla których wolałbym jednak NIEDZIELĘ.
(czyli DŻEMIK, zgodnie z językiem wiewiórek...)
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/