Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Ja panowie będę dopiero za dwa tygodnie gdyż iż jestem w Niemczech
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja panowie będę dopiero za dwa tygodnie gdyż iż jestem w Niemczech
Odnośnie rozmowy o żabie na ostatnim spotkaniu - Avek, byłeś w błędzie
Słyszałem plotki że ktoś chce coś zamówić z TrollandToad - niech da znać to się dołączę,bo chciałem kilka kart
edit:
Ah i jeszcze w poniedziałek składam zamówienie na ISA - jeśli ktoś też coś chce to proszę dać mi znać - podzielimy się kosztami wysyłki.
o ja też chętnie coś zamówię
będę w ten czwartek
Mam dwie karty, których nie miałem; sprawdźcie, czy po turnieju u Maślaka nikomu nie brakuje jednego Dark Patcha (od kogo Inu pożyczał? Znaki szczególne - liczne wgniecenia i rysy widoczne pod światło na ilustracji, ale można nie skojarzyć, bo w koszulce pewnie nie widać) oraz Catchera PLB (miałem 4 EP, teraz mam 5, z tego 4 EP i 1 dodatkowy, PLB). Do odbioru w czwartek.
Jak tam wczoraj chłopaki BYŁO?
Hallo? Powybijaliścię się na wzajem na tym spotkaniu, że nikt nic nie pisze?
Bo też wybitnie wiele się nie działo Graliśmy bezturniejowo, brak świeżej dostawy nadal - paczka z isy zaginęła w akcji i czekają wciąż na nią.
Hallo? Powybijaliścię się na wzajem na tym spotkaniu, że nikt nic nie pisze?
Tak, Lugia wszystkich zjadła, 6-0.
W czwartek będę nastawiony na sporo testów przed Warszawą. I Aveross, Ad-M, Inumaru - możecie wziąć też DSy i B2W2, powinienem się z teamem do doubla wyrobić do czwartku.
Jak ktoś ma White 2 to chciałbym wymienić się kluczami, bo przydałby mi się white forest...
Mnie niestety w tym tygodniu nie będzie i najprawdopodobniej nie będzie mnie także już do końca roku. Okres około-świąteczny nie zna słowa "litość" No i w przyszłym tygodniu wyjeżdżam do Islandii, powrót będzie jakoś po Trzech Króli.
Mnie niestety też dzisiaj nie będzie i prawdopodobnie nie pojawię się do końca roku
Co to jest ISLANDIA??
Kiedy jest TRZECH KRÓLI??
Długo cie Schen nie będzie??
Ja dzisiaj nie byłem bo praca... Eh...
McLer by Ci wyjaśnił co to jest Islandia XP Ekhem, takie państwo w Europie, w lewym górnym rogu mapy, na wyspie ^^'
Trzech Króli jest szóstego stycznia, więc jakoś tak w tych okolicach będę już we Wro
Co to jest ISLANDIA??
Woda, woda, woda, woda, ląd, ale jakiś taki pusty, śnieżny i nieciekawy, do tego jakiś wulkan, woda, woda... Ooo, ten ląd to była Islandia. :DD
Kiedy jest TRZECH KRÓLI??
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trzech_Kr% … 9#W_Polsce
Długo cie Schen nie będzie??
Wraca jakoś po Trzech Króli.
Ja dzisiaj nie byłem bo praca... Eh...
Były 4 osoby, ja, Inu, Sebek, Aveross, chwilę pograliśmy i przed 19.00 skończyliśmy, więc dużo Cię nie ominęło.
Będę w czwartek ja, będzie Inu. Turnieju nie gramy, bo pewnie mała frekwencja, bo testujemy, bo to, bo coś innego, blah, blah, w każdym razie - będę miał jednego proxa (zastanawiam się nad kupnem, zobaczę, jak będzie chodziło). Inu też coś mówił o jakiś dwóch Garbo. Więc na spokojnie, kto co chce, niech wydrukuje etc.
Kto będzie jutro? Będę miał trzy proxy, jak ktoś chce, to też coś może poproxować. Więc luźne granie po prostu.
Ja mam na 12:40 więc mnie nie będzie. Ale już w pozostałem powinienem być.
ja od przyszłego tygodnia wracam bardzo aktywnie
No to wygląda na to, że frekwencja lepiej jutro dopisze. Cieszę się niezmiernie oraz przypominam, że jutro zbieram pieniądze wraz z listami kart na zakupy z Trolla!
Sebek - nie martw się, Twoja playmata z IVgen.veelucjami jest u mnie, zostawiłeś tydzień temu. Możesz odkupić z powrotem za Patrata.
Witam mam pilne pytanie czy posiada ktoś karty energii roślinnej na zbyciu ?
Eh... nawet nie zauważyłem że mi tego brakuje... xD
Jutro powinienem być ale chyba raczej nie na zbyt długo...
ok dzieki
co myślicie o tym?
Kto zamierza się pojawić w ten czwartek 16.01.2014, a kto nie?
Mnie przez najbliższy okres raczej nie będzie niestety - sprawy uczelniane (chyba, że mi się sytuacja jakoś ustabilizuje, ale raczej tak do połowy lutego odpadam )
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/