Odp: Jesienny turniej B-stok
Ile czasu w Topach? 60 minut? 75? 90?
Karty Pokémon → Spotkania w Białymstoku → Jesienny turniej B-stok
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ile czasu w Topach? 60 minut? 75? 90?
Trochę zależy to też od tego, o której skończymy swissa oraz ile i czy zrobimy przerwę. Tak na 90% będzie 1h w topach.
Mam pytanie:
Czy muszę posiadać referencje do kart innych niż anglojęzyczne?
Wolałbym, aby one były, gdyż u mnie jest trochę osób, co wszystkich kart nie znają, więc musiałyby Ci wierzyć na słowo co się dzieje. ![]()
Ale jak ktoś nie będzie miał no to nie wygonię.
Profesorowi Babidiemu przypomnę, że tylko języki Europejskie są oficjalnie dozwolone, a do nich nie trzeba referencji (Tylko TO czy sędziego trzeba wezwać, żeby ew. potwierdził co robią =P). Referencje obecnie się stosuje tylko do reprintów w których zmienili efekt
.
Referencje obecnie się stosuje tylko do reprintów w których zmienili efekt
.
Tak trochę zbaczając z tematu, ale zaciekawiłem się tym stwierdzeniem, bo wcześniej o nim nie słyszałem. Jest to jakiś wymóg, czy raczej wolna wola grającego? W sensie, czy np. grając sobie starego catchera muszę posiadać referencję do jego aktualnej wersji? (pewności nie mam, ale wydaje mi się, że już jest takowa - jeśli nie ma to niech za przykład posłuży taki great ball).
Nie, bo Catcher dostał erratę. Tak jak do Potiona nie potrzeba referencji
. Polecam tutaj zerknąć.
Devolution spray z Base Setu wymaga referencji np
.
Profesorowi Qzinowi zwrócę uwagę, że gdyby przeczytał cały temat, wiedziałby, że turniej nie jest sankcjonowany, więc to, jakimi językami kart gramy jest dżentelmeńską umową.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Białymstoku → Jesienny turniej B-stok
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/