Temat: Pograjmy w Poki na androidzie ;P

http://www.youtube.com/watch?v=qL746R6-Wq0

Toszto szał. Emulator na przenośnej zabawce (telefon, tablet) działa tak samo jak GBA. I nawet można wymianiać POKSY.
W dole opisu jest link do PEŁNEJ wesrsji APKI. W darmowej wersji nie można łączyć emulatorów.

Jak wasze opinie bo jak dla mnie to BĄBA. Już zacząłem trenować ;P

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

2

Odp: Pograjmy w Poki na androidzie ;P

Emulatory na smartfonie to chyba jedna z niewielu możliwości pogrania w coś ciekawego na tym sprzęcie tongue Sam grywałem sobie w Chrono Triggera na emu SNES'a. Ale na dłuższą metę to ja wolę oryginalną konsolkę mimo wszystko. Choć jeśli ktoś ma smartfona, a konsoli brak to to jak najbardziej spoko opcja wink Btw. jak już grywasz w coś na GBA, to polecam Ci gry z serii Fire Emblem (taktyczny RPG), powinno przypaść Ci do gustu tongue

3

Podpowie mi ktoś? Czy Poki między wersjami (mowa o Fire Red <-> Fire Red i Fire Red <-> Fire Red Ruby) można wykonywać zaraz po zaczęciu gry i dotarciu di pierwszego POKE CENTER czy trzeba zdobyć jakieś ODZNAKI?

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

4

Z tego co pamiętam między Fire Redem a Fire Redem wystarczy mieć Pokedexa, żeby wymieniać między Fire Red a Ruby trzeba zrobić coś w Fire Redzie po pokonaniu Ligi.