Temat: Battletable, Katowice, turniej w sobotę 26 października
Zapraszam na comiesięczny turniej w sklepie battletable.com.
Sobota, 26 października, godz. 10.00
Karty Pokémon → Spotkania w Katowicach → Battletable, Katowice, turniej w sobotę 26 października
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam na comiesięczny turniej w sklepie battletable.com.
Sobota, 26 października, godz. 10.00
Duża część z nas będzie na konwencie w Rybniku. Nie da się przełożyć tego na inny termin (np 21?)?
Będzie trudno z sobotami - w inne soboty są bitewniaki i musi tak być,, bo inaczej się nie da w tym miesiącu. Może być jakiś inny dzień (nawet niedziela)?
To niech się wypowie też reszta. Mi niedziele raczej pasują (nie licząc 12.10).
Wyjątkowe przestawienie na niedzielę zupełnie mi nie przeszkadza. Wszystkie niedziele w październiku mam raczej wolne.
Ja niestety nie przybędę bo siedzę jeszcze w Wiedniu w tym czasie, ale... no właśnie - co w końcu z tym turniejem? Ktoś się pojawi, ktoś się nie pojawi?
Ja tak jak mówiłem, nie pojawię się bo konwent. Ale dziwi mnie to, że większość ludzi olała sprawę i się nie wypowiedziała.
<Jameaz nie olewa sprawy>Będę</Jameaz nie olewa sprawy>. Oczywiście, fajnie byłoby usłyszeć odzew reszty Śląska, bo grać turniej w 3 osoby mi się nie widzi.
Przepraszam, że zamilkłem, ale trochę mnie przytłoczyły inne sprawy. Będzie z niedzielą trudno też. Jeśli ktoś chce z Was przyjść w sobotę to zapraszam, miejsca będzie dużo. Natomiast, chciałbym kolejny turniej zrobić w I połowie listopada, żeby nie było miesięcznej przerwy. Dam znać na początku przyszłego tygodnia.
Niezależnie od tego jak to ma jutro wyglądać powinienem się pojawić jak zawsze, pozdro.
Mati, jednak nie będzie cię na Tsuru?
Panel nie wypalił, spore koszta i jakoś tak wyszło.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Katowicach → Battletable, Katowice, turniej w sobotę 26 października
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/