Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Jest szansa że się pojawię jutro koło 16:30 właśnie, pozdro
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest szansa że się pojawię jutro koło 16:30 właśnie, pozdro
Spoko, ja jutro kończę szkołę 13:40 więc pytanie - ktoś będzie wcześniej może?
gramy coś jutro z wpisowym? Weźcie proszę na wszelki wypadek parę złotych.
Cóż, w sumie zostały dziś kupione 4 boostery, a pull był niezwykle dobry w tym:
2x Ultra Rare (w tym mój Błyszczący Rzadki Cukierek)
2x Pokemon Catcher
1x Reverse Sawk
Przyszliśmy, pograliśmy, było miło ^^
A teraz Maślak, chwal się co otworzyłeś dzisiaj
Zobaczysz jutro w wawie ;P
To jak wygląda sprawa? Spotykamy się jutro w Feniksie? Jak tak, to będę koło 16:30 ;p
Tak.
Będę koło 16.40. W okolicach 17.00 zagości u nas nowy gracz.
O:
A powiesz nam coś o tajemniczym nowym graczu?
Ja jutro muszę iść na serwis a tak od pracy mam wolne. Zobaczymy jak mi to wyjdzie ale jak coś to jesteśmy w kontakcie.
U mnie znowu szanse na pojawienie się nikłe, nie wiem czy nawet nie będę robił przerwy od poków za nie długo, hmmm...
Ja powinienem dziś być w okolicach 17
O kutwa to muszę się pojawić ;P
Czy we wrocławiu uda się dzisiaj zagrać jakiś turniej do ELO ?? Oto jest pytanie ;P
O no to już chętny jeden jest ;P
A będziesz miał MASZYNE ze sobą by odpalić program do sparowań itp? Bo ostatnie parowania Pitteerraa Nie były do końca dobre ;P Ale chwała mu za to że się wgl tego podjął
Wrocław rośnie w siłę
Jak się okazuje mamy pobratyńców nawet w IZRAELU
Wszem i wobec ogłaszam, że:
CZWARTEK 03.10.2013
Gramy turniej z wpisem do ELO. Żadnych proksów, koreańskich kart.
Format: BW-ON / NDX-ON (do obgadania wspólnego)
Wpisowe: Jeśli uzgodnicie, że tak to spoko ale ja nie wpłacam bo nie mam.
@up - tak.
Schen, jako jedyny szczęśliwy posiadacz adresu email do Feniksa napisz proszę prośbę o zamówienie najnowszzych tinów i boxa Plasma Blast.
feniks_shop@wp.pl - adres nie jest ani trochę tajny
W czwartek proponuję tak jak Maślak pisał; turniej do ELO, czwartek, NXD-PLB format, do tego:
Start o 17.00, Swiss BO1, jakoś tak z cztery, może nawet pięć rund po 30 minut. Wpisowe około 15zł. Jeśli będą cztery osoby wpłacać, to do puli idzie któryś z najnowszych tinów (wybrany demokratycznym głosowaniem ;p), każda następna osoba to dodatkowy booster z Plasma Blast, potem z tego wszystkiego draft.
Czy Wam to odpowiada?
Jeśli ktoś planuje się zjawić później, niż o 17.00, niech napisze, żebyśmy wiedzieli, czy czekać. Jeśli nikt nie napisze zaczynamy punktualnie o 17.00, może 17.10.
ja będę na 75% na tą 17. Tylko proszę o udostępnienie jakiejkolwiek talii do gry
Niby tak, pisałem maila, powiedział, że w następnym tygodniu zamówi tiny i boxa.
Pany! Piszę wcześniej by później nie było. Może się tak zdarzyć, że się w Czwartek nie pojawię jednak. Jak kiedyś na pewno wspominałem w czwartki mam SERWISY no i tym razem mam wielką dostawę towaru i muszę ją wyłożyć skrupulatnie. Także idę już o 13 ale o której mi ta dostawa wjedzie to nie wiem także jak coś to jesteśmy "IN TACZ" na telefonach. Pozdrówka Maślany.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/