Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Powróciłem z rozpoczęcia roku, zajęcia kończę o następujących godzinach:
Poniedziałek - 14.50
Wtorek - 16.30
Środa - 17.20
Czwartek - 16.30
Piątek - 15.40
I tak przez cały rok powinienem mieć.
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powróciłem z rozpoczęcia roku, zajęcia kończę o następujących godzinach:
Poniedziałek - 14.50
Wtorek - 16.30
Środa - 17.20
Czwartek - 16.30
Piątek - 15.40
I tak przez cały rok powinienem mieć.
Wow ;O Ale późno ;P
--------------
Czyli najbardziej paszą ci wtorki i czwartki ?
!! CZWARTEK 05.09.2013 !! SPOTKANIE -> FENIKS 4 piętro ja z piterem już od 17 jesteśmy na 100%
Pisać się kto będzie?
Czwartek Czwarteczek Czwartunio? 12.09.2013 Gramy panowie?
Tak. Będę z deckiem do NXD-on. Maślak, nad Twoim deckiem do NXD też pomyślimy na Warszawę. Aveross chyba gra już w nowym formacie, Sebek wiadomo, Inumaru proszony jest o złożenie takowego decka.
Cholera, to będziesz musiał jeszcze ze mną posiedzieć nad deckiem NXD dla mnie bo trochę trudno (chyba, ze magicznym sposobem wyciągniemy 3 sigi z boosterków) XD
Ok będę.
Dowiedzcie się jak możecie, czy będą nowe puszki. No chyba, że już są to dajcie mi znać
Możecie wziąć parę złotych, jak będą tiny i tak z 5 osób będzie chciało wpłacić, to można by zagrać o draft z jakiegoś. ;p
Choruje mi się trochę, nie będzie mnie dziś niestety.
Macie zadanie. Wyjaśnijcie już wszystko jeśli chodzi o ligę. Pieczątek nie ma, więc zaproponujcie, że Wy po prostu będziecie robić sobie krzyżyki na miejscu pieczątki, na koniec będziecie się po wszystko zgłaszać. I teraz tak: 8 gier rozegranych = 1 kod. Przy czwartym kodzie, czyli czterech rządkach (32 gry) zdobywacie odznakę. Tak jest na oficjalnej stronie. W razie czego jestem pod telefonem.
Nie wiem czy sprzedawca pojdzie nakrzyzyki, ale zawsze mozecie prosic zeby zamias przybijać pieczątkę po prostu robił parafkę swoją
Hmm, myślę, że tych odznak tyle tam jest (a nas tak trochę mniej ), że odznakę lepiej jakbyśmy z kodem zbierali, bo nie wiem, czy 32 gry komuś się uda rozegrać w ciągu miesiąca (8 gier na jednym spotkaniu? )
To kto będzie dzisiaj?
Inu?
Averos?
Może ty Schenie?
Sebek?
Schen --> nie było powiedziane, że miesiąc trwa, to kwestia umowna. Średnio 4 gry na jednym spotkaniu, proponuję dwa miesiące. A z resztą to wszystko i tak jest mocno umowne i nie trzeba się niczego trzymać.
Pany moje Pany!
Maslak
Piterr
Inu
Wybieramy się 20.09.2013 o 23 do Warszawy (Jest to piątek)
Pracuje od 12:40 do 21
W czwartek 19 będę w pracy od 8 rano do 19:20 także nie dam rady wpaść na spotkanie które by się teoretycznie wtedy odbywało.
Propozycja moja jest taka by spotkać się w związku z powyższą sytuacją we Wtorek (17.09.2013) lub w Środę (18.09.2013)
Avek chciał bym byś był obecny i byśmy mogli sklecić najlepsze dla nas talie na miniOTP no i do tego dasz nam wtedy swój WANT a my postaramy się z niego coś uklepać.
Wypowiadajcie się co wy na to?
W środy mam do 17.20, więc nie za bardzo, we wtorek - nie ma sprawy. Czyli w nadchodzącym tygodniu dwa spotkania:
Wtorek - ok. 16.30 - KFC - chętni: Maślak, Piterr, Sebek, Inumaru (niepewne), Aveross, Matilol [...]?
Czwartek - 17.00 - Feniks - chętni: Piterr, Sebek, Inumaru, Aveross, Schen [...]?
Napiszcie proszę, jak Wam te dni pasują. I kto kiedy będzie.
(post będzie edytowany)
Jeszcze tylko na wypowiedź Averossa czekamy.
Może uda mi się być w przyszły czwartek - pewności nie mam, ale kto wie
Ja mogę przyjść w oba dni
U mnie z czwartkiem właśnie jest ciężko. Bo praca od 8 do 16:20 a potem serwis 3h to do 19:20 będę w pracy ;(...
Wtorek mam cały wolny więc jak najbardziej ;P
Mi pasuje dowolna data w teorii, jednak nie chodzę na YGO właśnie dlatego, że wtorki są trudne - ale jak trzeba będzie przyjść, to spróbuję.
Dla mnie obydwa terminy mogą być z tym i tak jeszcze na przyłość mówię, że mi odapadają wszystkie środy gdyż zaczynam naukę japońskiego
No to fajnie, mamy na oba dni sporo chętnych, ustalone. Wtorek 16:30 górne piętro KFC koło Rynku, Czwartek 17:00 Feniks.
Schen, masz na myśli czwartek 19.09 czy 26.09?
Jupikajej będę mógł grać japońskimi kartami HIHIHI ;P
O lol
Schen, masz na myśli czwartek 19.09 czy 26.09?
Mam na myśli ten czwartek.
Ja nie jestem pewny czy będę jutro (nie wiem jak dużo mi zadadzą do domu), ale spróbuję być...
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/