1

Temat: Kwiatki z PTCGO

Na pewno zdarzają wam się rozmowy trollowane lub przyłapać kogoś na PTCGO jak piszą coś śmiesznego...

Cubson15: I'm looking for a Patrat card.
???: Which one?
Cubson15: The good one.

No i nie bardzo wiedziałem czy odpowiedzieć: "They're all bad." czy uszanować Piterra i napisać "They're all good."

Dla niewtajemniczonych w język angielski... uczta się języków.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014
Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie lock decki serdecznie dziękuję.

2

Odp: Kwiatki z PTCGO

Też zawsze nazywam jednego z Patratów "tym najlepszym", bo jeden z nich faktycznie się wybija ponad inne, ten co nie dość, że rozstaw zapewnia, to i jeszcze może zdonkować przy dobrych flipach.

Obecna liczba Patratów: prawie 600 chyba, potem policzę

3 (edytowany przez Panda 2013-09-03 07:46:56)

Lol, Patrat PS /111 ?? (collect, slam)

Edit: Patrat PS-2

4

Ta, ten PLS z collect i slam (ale nie ten, co link do niego dałeś). smile

Niestety sam niczym się nie podzielę, nie widzę wiadomości ani nie mogę ich pisać na PTCGO. Bo przecież jestem za młody, żeby pisać na chacie w grze z kartami pokemon...

5

Czyli kolejna karta z serii: "Pociągnij kartę, oddaj priza"?! Ja bym jej nie nazwał "The good one". Wybacz Piterr.

6

Grałem Toolboxem (Trubbish/Sigilyph/Masquerain), nie zacząłem, dostałem Ghetsisa na 6, Mewtwo, DCE i knockout na solo trubbishu.

Puenta jest taka, że koleś stwierdził, że tym Ghetsisem dobrał więcej kart niż w ciągu ostatnich ośmiu gier.

Kurtyna.

7

Czyli kolejna karta z serii: "Pociągnij kartę, oddaj priza"?! Ja bym jej nie nazwał "The good one". Wybacz Piterr.

Ależ nie, Patrat jest najlepszą kartą w formacie, a ja byłem zupełnie poważny pisząc poprzedni post, bo wcale nie kolekcjonuję Patratów, nie jestem człowiekiem-Patratem i nie przekoloryzuję ich potęgi, naprawdę sądzę, że są najlepsze.
Aha, okej, skoro to nie jest "ten dobry Patrat", to wskaż lepszego.