251

Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu

Będę, o 15.00. Inu możliwe, że też. Maślaku, mam dla Ciebie trochę psychic energii. Averossie, sprawdź proszę, czy masz Blitzle 70HP i lightinigowe energie (najlepiej Base Set)(albo obaj sprawdźcie, proszę).

Obecna liczba Patratów: prawie 600 chyba, potem policzę

252

Jako, że mam środę WOLNĄ to możemy się zmówić na TURNIEJ.

Miejsce na 90% u mnie. Warunek musimy się dość kulturalnie zachowywać gdyż za ścianą Dorasta pociecha mojej siostry i musi mieć godziwe warunki. Godzina myślę 15 to już tak na spokojnie do 20-21.

No ja jestem na pewno ;)D

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

253

Plany są takie;
Nie wiem, o której Schen się wyrobi w czwartek, ale przed 17.00 chyba turniej zaczniemy, 3 Rundy swissa BO3 60min+3. Jeśli będzie 5 osób, to problem rozwiązany, Schen pierwszy swój pojedynek rozegra w pracy, z Byem. My na spokojnie zaczniemy przed 16.00. Poczekamy na Schena, jeśli dojdzie przed 17.00, to mamy jeszcze 3 rundy, jeśli po 17.00, to dwie, ale na spokojnie. Wpisowe 14zł; booster od osoby.
Odpowiada Wam to?

Natomiast w środę prawdopodobnie spotkanie u Maślaka, bez Schena. O której, to niech Maślak się wszystko wypowie, co i jak.

254

Ja bym był za tym by w Fenixie nie grać BO3. Czas mamy ograniczony, a po co się specjalnie spieszyć?

255 (edytowany przez xmaslakx 2013-08-27 14:43:29)

Ja jestem za każdym pomysłem ;P Więc ustalcie na chwilę obecną między sobą. ;P

Co do spotkania u mnie. Wstanę posprzątam, pojadę z siostrą do krawcowej i możecie wpadać. Myślę, że to jakoś 14 będzie. Rozrywki jakie zapewniam to komp z dostępem do internetu. Konsolę PS3 podpiętą do telewizora. No i stół do rozgrywania karcianki ;P.

256

Do której mniej więcej trwają wasze spotkania? Bo mam zamiar w czwartek przyjechać i muszę obczaić którym pociągiem jechać i wracać.

257

20 to jest maksimum. Powiedz jak masz pociągi. Zresztą zawsze możesz sobie wcześniej wyjść to nie szkoła czy też praca ;P

--------------

Ale w Czwartek chcemy rozegrać turniej więc przejście z Feniksu do KFC na przełomie 20 i później nie wykluczone.

258

Chyba dam radę tylko do 19 bo późniejsze pociągi są za późno a mam kawałek drogi...

259

No dobra, to nie będzie best of three, pojedyncze rundy (ew. jakaś terminacja po 30 minutach, ale nikt nie gra jakimś powolnym lockiem, więc to i tak powinno być aż nadto).

Hmm, do 19.00? A od której? Proponuję coś takiego, jeśli chodzi o czwartek:
(godzina, o której przybędzie Sebek)-17.00 - luźne granie, pożyczenie koledze talii, objaśnienie strategii, jakieś sparingi, podpytanie Feniksa o ligę.
17.00-19.00 - turniej, prawdopodobnie sześcioosobowy, 4 rundy swissa chyba, że zdążymy 5 przed 19.00. Wpisowe 14.00zł (nieobowiązkowe), za każdego gracza idzie booster Plasma Blast na nagrody, potem jest z tego draft. Turniej liczony do rankingu ELO.

260

No i spoko smile Jestem za ;P

261

Ludzie, złą wiadomość mam. Duża szansa na to, że do 20 września nie będzie mnie na spotkaniach. Dostaliśmy dziś w robocie wyraźne polecenia, by przez najbliższe 3 tygodnie pracować przez tyle godzin ile to tylko będzie możliwe, robiąc duże nadgodziny itd. Wątpię bardzo by mi się udawało kończyć chociażby przed 20:00, o 17:00 już nawet nie wspominając hmm Z tego powodu proszę byście się ugadali z Fenixem odnośnie wszystkiego gdy mnie nie będzie i by ktoś się rankingiem zajął, ewentualnie wyniki mi podawał, a ja bym to już na forum umieszczał.

Gomen, ale niestety nie mam wpływu na tego typu sytuacje hmm

262

Och, smutno. :<

W czwartek podpytamy wszystko, co i jak odnośnie ligi. Albo nie wiem, czy nie lepiej w środę lub piątek, jak będzie szef sklepu w Feniksie.
No to w takim wypadku zagramy sobie te best of 3 w czwartek. Zobaczymy, od której godziny, jak tylko Sebek napisze, o której ma pociągi (ale chyba lepiej będzie wcześniej zacząć, np. koło 12.00, żeby wcześniej skończyć).

263

Proponowałbym Wam ogarnąć to w środę najlepiej.

264

Panowie. Widzimy się w czwartek. Mi jednak wyskoczyło więcej spraw niż myślałem i spotkanie u mnie jednak jest nie możliwe sad. Czyli gramy w Czwartek ja jestem na 100%

265

Jeżeli chodzi o to żeby wcześniej to nie ma problemu.
We Wrocławiu na głównym mogę być o  10:09; 11:58; 13:03; 16:04;  tylko nie wykluczone że te pociągi mogą być poopóźniane bo ostatnio ponoć były jakieś problemy ale możemy zacząć o 12 a ja przyjadę tym po 10

266

I móc zagrać best of 3 big_smile

Popieram pomysł pitera

12:00 Czwartek KFC rynek.

267

A i odnośnie ligi, pamiętajcie by to jakoś sensownie było, a nie np. 4 ligowe spotkania w sezonie itp. Pamiętajcie, że im więcej się zagra tym więcej pieczątek na koniec jest i bonusy jakieś. Tak tylko mówię, by potem nikt nie narzekał. No i pamiętajcie również, że liga to nie turniej sankcjonowany - do takiego trzeba tych 8 osób co najmniej z tego co pamiętam. Dunno, wierzę że to ogarniecie i dobrze pozałatwiacie wszystko tongue

268 (edytowany przez Radzio 2013-08-28 18:22:45)

Chciałem powiedzieć o tym, że od końcówki września/początku października będziecie mieli nowego gracza. Tylko problem jest taki, że u mnie w grę będą wchodzić tylko i wyłącznie weekendy (piszę o tym zanim powstanie liga, o której mowa parę postów wcześniej). Sprawa jest taka, że mieszkam w Kaliszu i do Wrocławia będę przyjeżdżał na piątek i sobotę praktycznie co tydzień na wykłady na PWr w ramach Studium Talent i chciałbym z wami grać w piątkowe popołudnia lub sobotnie przedpołudnia. Ale fajnie by było się zaangażować też turniejowo wink Talię mam, mocno koślawego Eelektrika. I stary starter z Base Setu- Overgrowth, ale to wątek poboczny wink Pierwszy raz pojawię się we wrześniu jeszcze (chyba w ten weekend ok. 15.09), jak będę siostrę odwiedzał wink (jako pojedynczy przypadek)

269

Witamy, miło słyszeć o kolejnym chętnym graczu. smile
Czasem gramy coś w weekendy, ale nie co tydzień; ogólnie Schenowi chyba nie pasują piątkowe popołudnia, podobnie soboty (nie tylko jemu, podobnie jest z Maślakiem, no i mnie nie ma co 2-3 weekend). Myślę, że chociaż raz w miesiącu spokojnie można by było zagrać w weekend (najpewniej w KFC).

270

A sobotnie popołudnia/wieczory? (Piątek też może być wieczorem, od 20.30 na przykład)

271

Chlopaki PITER AVEROS INU piszcie co z jutrem.

--------------------

Co do tego kiedy bedziemy sie spotykac od wrzesnia to nie wiadomo. Chlopaki beda mieli plan lekcji ja grafiki na kolejne miesiace. To dogadamy wszystko. Tymczasem pomowmy o czasie terazniejszym!

272

No jutro o 12.00 w Feniksie. Wszyscy mają być, będzie turniej z wpisowym i do ELO, który wygram i zgarnę Viriziona EX FA z draftu (czuję to jak tamtą Lugię).

273

Czy CZWARTEK 05.09.2013 aktualny jako spotkanie w FENIKSIE? Ja jestem w pracy od 5 do 13:20 i później serwis więc do 16:20. Jeśli byśmy grali, to do pracy pojadę autem i na 18 myślę bym był w feniksie. Może troszkę wcześniej.

274

Tak, jest spotkanie. Jutro rozpoczęcie roku, będzie plan lekcji także dam znać, do której będę miał w czwartki. Przejdę się też do Feniksa coś ustalić może w sprawie ligi.

@Radzio - Maślakowi i Schenowi zazwyczaj całe weekendy nie pasują. a Schenowi z kolei również piątki nie pasują. Ale to tylko jednej osobie, myślę, że nie ma problemu, żeby w piątki od czasu do czasu coś zagrać, to samo z weekendami. Śledź proszę ten temat, ew. PW Ci napiszę, jeśli będą chętni na takie spotkanie.

275

Tzn mi weekendy jeśli mam wolne od pracy i będziecie planować spotkanie to mogą pasować wink Sobota ewentualnie jak bym miał na 5tą to po 14 a niedziela to albo mam wolną albo do 16 albo do 18 więc w sumie niedziela tylko jak wolne bym miał.

-----------------

U mnie wszystko zależy od grafiku i od dziewczyny ;P Chociaż to drugie da się bardziej udobruchać niż to pierwsze ;P