Odp: Spotkania
ja w sobotę na 80% mogę
To jak robimy to spotkanie w 4 osoby, żeby przynajmniej coś w rankingu sie zadziało, czy sobie darujemy? Jak z wami Tojax, Artur? Zjawicie sie czy nie? A Pelek pewnie i tak wpadnie jak zawsze.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja w sobotę na 80% mogę
To jak robimy to spotkanie w 4 osoby, żeby przynajmniej coś w rankingu sie zadziało, czy sobie darujemy? Jak z wami Tojax, Artur? Zjawicie sie czy nie? A Pelek pewnie i tak wpadnie jak zawsze.
Mogę wpaść raczej.
Paradox, 10:30, najwyżej popykamy sobie we 3 osoby, a jak przyjdą Tojax i Artur to zrobimy turniej. Zaraz zrobie ogłoszenie.
Ja tak na 75% będę
Tez oceniam swoje przybycie na 80%.
Dobra, oby wszyscy przyszli (80% to dużo ) i żebyśmy zagrali turniej w 5 osób. Widzimy sie w Paradoxie o 10:30 i zaczynamy grać. (Jakby sie ktoś spóźniał, zaczynamy o 11:00)
Bede na pewno przed 11, wezme boostery na wszelki wypadek.
Bede na pewno przed 11, wezme boostery na wszelki wypadek.
Spoko, fajnie
Dobra, mamy poniedziałek, ktoś jest już chętny na spotkanie w weekend? Wole zapytać teraz niż w piątek.
A co byście powiedzieli na czwartek 12:15~ ?
Mi baaaaaaaaaaaaaaardzo pasuje taki termin, bo będę w Wawie i będę musiał czekać do 16
Mi moze by sie udało, ale jak by było ok. 4 osoby minimum
Dobra, do soboty niecałe 2 dni. Ja prawdopodobnie bede mógł przyjść, Babidi też. Końska nie bedzie, nie wiem czemu, ale nie bedzie. Jeszcze 2 osoby i byśmy wreszcie jakiś turniej o Blasta zagrali, może nawet w 5 osób. Co z wami ludzie? McLer, Artur, Shun, Yabol, może Quck, Pelek, ludzie co z wami, prosiłbym abyście sie wypowiedzieli co do soboty. Na serio, może być fajny turniej.
Końska nie będzie bo jak każdy wie są wakacje, a w wakacje się pracuje, a nie odpoczywa
Mogę nawet przyjść bo trochę z wprawy wyszedłem .
Będę.
Ja juz jestem, w ten weekend nie mogę, potem do końca wakacji kazdy termin odpowiada.
A ja jak pisalem wczesniej wracam dopiero we wrzesniu. Tu gdzie teraz jestem ciezko z dostepem do netu wiec na pierwszym wrzesniowym tez moze mnie nie byc.
Ktoś chętny do pogrania w środę lub czwartek?
Za późno, mogę tylko wcześniej
Jakby sie zebrała jeszcze jedna osoba, to może udało by mi sie wpaść, może, bo pewności nawet 50% nie mam. Jeśłi bedzie ktoś jeszcze to sie postaram być. Ale nic nie obiecuje
Witam,
Jestem z Warszawy, z chęcią pograłbym z Wami w poksy Niestety w tygodniu pracuję więc raczej dla mnie odpadają godziny takie jak zaproponowaliście z tym piątkiem, ale w weekend następny z chęcią (lub w godzinach po 18).
Pozdrawiam
Dobra, oficjalnie wpadam jutro. O 12 w Paradoxie? Jakieś boostery też by sie przydało kupić, ktoś podejdzie do Moriona?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/