Odp: Spotkania
ja w sobotę na 80% mogę
To jak robimy to spotkanie w 4 osoby, żeby przynajmniej coś w rankingu sie zadziało, czy sobie darujemy? Jak z wami Tojax, Artur? Zjawicie sie czy nie? A Pelek pewnie i tak wpadnie jak zawsze.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja w sobotę na 80% mogę
To jak robimy to spotkanie w 4 osoby, żeby przynajmniej coś w rankingu sie zadziało, czy sobie darujemy? Jak z wami Tojax, Artur? Zjawicie sie czy nie? A Pelek pewnie i tak wpadnie jak zawsze.
Mogę wpaść raczej.
Paradox, 10:30, najwyżej popykamy sobie we 3 osoby, a jak przyjdą Tojax i Artur to zrobimy turniej. Zaraz zrobie ogłoszenie.
Ja tak na 75% będę ![]()
Tez oceniam swoje przybycie na 80%.
Dobra, oby wszyscy przyszli (80% to dużo
) i żebyśmy zagrali turniej w 5 osób. Widzimy sie w Paradoxie o 10:30 i zaczynamy grać. (Jakby sie ktoś spóźniał, zaczynamy o 11:00)
Bede na pewno przed 11, wezme boostery na wszelki wypadek.
Bede na pewno przed 11, wezme boostery na wszelki wypadek.
Spoko, fajnie ![]()
Dobra, mamy poniedziałek, ktoś jest już chętny na spotkanie w weekend? Wole zapytać teraz niż w piątek.
A co byście powiedzieli na czwartek 12:15~ ?
Mi baaaaaaaaaaaaaaardzo pasuje taki termin, bo będę w Wawie i będę musiał czekać do 16 ![]()
Mi moze by sie udało, ale jak by było ok. 4 osoby minimum
Dobra, do soboty niecałe 2 dni. Ja prawdopodobnie bede mógł przyjść, Babidi też. Końska nie bedzie, nie wiem czemu, ale nie bedzie. Jeszcze 2 osoby i byśmy wreszcie jakiś turniej o Blasta zagrali, może nawet w 5 osób. Co z wami ludzie? McLer, Artur, Shun, Yabol, może Quck, Pelek, ludzie co z wami, prosiłbym abyście sie wypowiedzieli co do soboty. Na serio, może być fajny turniej. ![]()
Końska nie będzie bo jak każdy wie są wakacje, a w wakacje się pracuje, a nie odpoczywa ![]()
Mogę nawet przyjść bo trochę z wprawy wyszedłem
.
Będę.
Ja juz jestem, w ten weekend nie mogę, potem do końca wakacji kazdy termin odpowiada.
A ja jak pisalem wczesniej wracam dopiero we wrzesniu. Tu gdzie teraz jestem ciezko z dostepem do netu wiec na pierwszym wrzesniowym tez moze mnie nie byc.
Ktoś chętny do pogrania w środę lub czwartek?
Za późno, mogę tylko wcześniej ![]()
Jakby sie zebrała jeszcze jedna osoba, to może udało by mi sie wpaść, może, bo pewności nawet 50% nie mam. Jeśłi bedzie ktoś jeszcze to sie postaram być.
Ale nic nie obiecuje
Witam,
Jestem z Warszawy, z chęcią pograłbym z Wami w poksy
Niestety w tygodniu pracuję więc raczej dla mnie odpadają godziny takie jak zaproponowaliście z tym piątkiem, ale w weekend następny z chęcią (lub w godzinach po 18).
Pozdrawiam
Dobra, oficjalnie wpadam jutro. O 12 w Paradoxie? Jakieś boostery też by sie przydało kupić, ktoś podejdzie do Moriona?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/