Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Studia wojskowe. Listopad to chyba najwcześniejszy termin kiedy dostanę odpowiednią przepustkę żeby z wami pograć;p
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Studia wojskowe. Listopad to chyba najwcześniejszy termin kiedy dostanę odpowiednią przepustkę żeby z wami pograć;p
Mam nietypowe pytanie: miałby ktoś z Was przenocować moją koleżankę 24/25 lipca we Wrocławiu?
Kicku, w zależności od tego z jakich powodów Twoja koleżanka potrzebuje noclegu na 24/25 lipca we Wrocku mógłbym zobaczyć, co da się zrobić.
Podstawowe pytanie ŁADNA?
Kto chętny na jutro? Dowolna godzina. Hm? Dwa proksy będą u mnie.
Jutro ide do roboty od 8 do 16:20.
Pojutrze na 12:40 do 21. Więc spotkanie w poniedziałek mi odpowiada ale godzina była by z mojej strony co najmniej 18ta. Możliwe do przybycia. 
Czwartek mam wolny więc idę tylko na Serwis i będę w czwartek też raczej chętny jak ma dupeczka nic nie wymyśli ![]()
Ładna jest 
 pomoże ktoś?
W czwartek będę o 15-15.30 w Feniksie. Inu pewnie też. I Aveross.
No i dzięki mojej nieobliczalnej pracy... Jutro nie mogę ;(... Jedyna opcja jak dla mnie to piątek... O godzinie 16 w piątek już bym mógł. Opcja opcjonalnie dla chętnych... INU PITEK AVEK?
ja chyba mogę, trza decki przed Krakonem testować ;3
Jak najbardziej. Dam znać na gadu, o której, ale raczej bez różnicy.
Dobra spotykacie sie dzisiaj. A co z jutrem?
Możemy przyjść z Piterrem jak chcesz, nie mamy żadnych zajęć na jutro, a trzeba potestować przeciw darkraiom!
Możemy przyjść z Piterrem jak chcesz, nie mamy żadnych zajęć na jutro, a trzeba potestować przeciw darkraiom!
I upada mój deck ;<
No to podajcie godzine ;p
Na to wygląda, że mamy dwutygodniową przerwę. Ja z Inu wracamy dziesiątego sierpnia, Schen - nie wiem.
No a ja 9tego sierpnia do 12tego jestem 500km od Wrocka 
 Za to już 13tego możemy rządzić ![]()
To co, czwartek, jak zwykle? Która godzina? Schena i tak nie ma, to można wcześniej. Nie wiem, 13.00, Feniks?
Czwartek święto, upewnijcie się, czy Fenix będzie otwarty ![]()
PANY! Ja bym już coś dzisiaj pograł są wakacjony ja mam URLOP siedzę w mieście ![]()
Proponuję środę, od 12.00? KFC. Aveross? Maślak?
Jak dla mnie środa może być ale samemu bym się nie pojawił wcześniej jak o 14-nastej (tak, wliczając w to już moje potecjalne obsuwy).
Środa o 12 mi nie pasi. Bo jade na pogrzeb na ulicę Bardzką więc jak coś to myślę że dopiero o 14 bym był.
O i Averos tak samo. Więc ogólnie rzecz biorąc środa mi pasi ale późniejsza godzina ;P
Okej, ustalone, na spokojnie niech będzie 14.30 w KFC.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/