1 (edytowany przez adriank1 2013-08-05 19:04:50)

Temat: NOWA klasyfkacja trawiastych attackerów w formacie!

Proszę państwa, po wypadnięciu Gothitelle z formatu i pojawieniu się nowego dodatku mamy spore zawirowania w klasyfikacji trawiastych pokemonów!

Na trzecim miejscu nadal dzielnie trzyma się

Tornadus EX DEX

Bardzo uniwersalny pokemon który nadal proponuje spore obreżenia za skromną stawkę.

Drugie miejsce sensacyjnie, po spadku z piedestału objął

Mewtwo EX NXD

Nadal pojawia się na wielu stołach i sieje postrach, szczególnie za trawiaste energie

NAJLEPSZYM TRAWIASTYM ATTACKEREM W FORMACIE JEST

ABOMASNOW PLASMA BLAST!!!!

Powód?

W talii Genesect/Virizion bije wszystkie ogniste kontry (Victini NV/VIctini EX) po weaknessie

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam Przemysława BBDiego.

(Nowych użytkowników oraz Pelka uprasza się o nie traktowanie tego tematu poważnie.)

2

Odp: NOWA klasyfkacja trawiastych attackerów w formacie!

A to my przechodzimy na "Next Destinies - On", że tak się nieśmiało spytam ?...

McLer,
simply The Best
in every contest

3 (edytowany przez Babidi 2013-08-05 19:10:47)

Jest jeszcze Bouffalant, bije się o 3 miejsce z Tornadusem big_smile
Abomasnow będzie wybitny w połączeniu z VirizionemEX, fakt. t3 80 z confusem w obie strony so broken ;D
A nawet jak nie podejdzie w t3 80 to można wyżynać cały stół po 40(z dwoma +powerami bierzemi VictiniegoEX na hita a on ma nas na 3!!!!111jeden!!!1!!!(słownie: trzy) HITY).

Jak dla mnie 9+/10. Nie 10/10, bo nie ma Oshawotta na obrazku.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

4

McLer napisał/a:

Chyba powinnismy, podazajac za Zachodem. Jeszcze beda natsy w Polsce!!!!11

5 (edytowany przez Amphi 2013-08-05 20:21:17)

Nie był bym taki pewny, abomasnow niby jest taki dobry, ale niestety Genesect mały go nie wyszuka,c co utrudnia wyprowadzenie go na stół. A poza tym zapomniałeś o Pelkii EX, która atakuje za trawiastą energie:!: z nią, prismem i dce bierze black Kyurema EX z plazmówką i fregatą na tylko 4  big_smile big_smile big_smile! Więc statystyczny ukłąd decku powinien wyglądać tak:

4x Tornadus EX DEX FA
4x Mewtwo EX NXD Fa
4-4 Abomasnow PB FA
4x Pelkia EX FA

Energie:
4x DCE
4x Prism
4x Blend W/G
27x Grass energia (koniecznie z polskiego DP1)
1x Water energia, też z DPłan, żeby przeciwnik sie posrał ze strachu jak bedziemy muliganować,  ze ma na nas weeknes i gramy wodne, młahahahahahahaha...

I ważna uwaga wszystkie energie muszą być FA

Chciałem wrzucić jeszcze jaieś trainery, ale nie wiem co to,a poza tym i tak ledwo upchnąłem trawiaste energie i Pelkie EX. Doraććie mi bo wiecie musze dobrze grać.

A teraz czas podbić wordy i nationalszy w Kandadzie, astalawista frajerzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza Przemysłafem BBOschadoofem, dla niego dołączam  sie do pozdrowień  big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile icon_exclaim icon_question icon_arrow big_smile big_smile

EDIT: Prepraszam, ale zapomniałem jeszcze o ważnej rzeczy, najważniejszej w mojej wypowiedzi:

Kapu czy Gonzo

I TYLE XD

6

Hmm...

Amphi tak dowalił do pieca, iż myślę, że to kończy dyskusję w sposób definitywny.

Pamiętajcie dzieci, trawa 4ever, jeszcze przeżyje swoje dni chwały. Kiedyś.

7

arturomod napisał/a:
McLer napisał/a:

Chyba powinnismy, podazajac za Zachodem. Jeszcze beda natsy w Polsce!!!!11

A to dotychczas nie mieliśmy w Polsce "natsów", że ponownie się tak nieśmiało spytam ?...

Jak dla mnie nie ulega najmniejszej wątpliwości, że obcięcie U NAS formatu do NXD-on (czy jak to tam piszą - ja bym to nazwał BW4-on) to znakomity sposób na zmniejszenie naszej sceny, a w dodatku dziwactwo - skoro BW-on ma być nadal grywalny, alternatywnie. Akurat dla mnie to wszystko jedno (z powodu posiadanych kart, ale nie tylko z tego) - ale czy innym też tak jest ?

McLer,
simply The Best
in every contest

8

McLer, zadając poważne pytania w niepoważnym temacie otrzymasz niepoważne odpowiedzi. Mam nadzieję, że jesteś tego świadomy big_smile .

9 (edytowany przez arturomod 2013-08-06 13:24:22)

Na powaznie odnosnie zmiany formatu to mozna zalozyc osobny temat i poczekac na opinie wiekszosci. Komus sie chce?

10 (edytowany przez McLer 2013-08-06 13:11:54)

Kakel napisał/a:

McLer, zadając poważne pytania w niepoważnym temacie otrzymasz niepoważne odpowiedzi. Mam nadzieję, że jesteś tego świadomy big_smile .

Chcesz przez to powiedzieć, że Hadrian założył NIEpoważny temat ? Przecież on zawsze na poważnie pisze ;-)
Sam zresztą napisał, żeby NOWI użytkownicy oraz Pelek nie traktowali tego tematu poważnie - ale ani ja, ani Ty, ani Artur (itd) NIE jesteśmy nowymi użytkownikami, a zatem my MOŻEMY traktować ten temat poważnie big_smile

No chyba żebym z tego upału czegoś nie skumał... big_smile

McLer,
simply The Best
in every contest