Odp: Spotkania
Sobota, jeśli niedziela to po 13 wiec raczej nie wpadne.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sobota, jeśli niedziela to po 13 wiec raczej nie wpadne.
W sobotę będę pewnie ledwo żył, więc niedziela lepsza.
Mam podobną sytuację, więc też niedziela.
Dobra, po tych kilku wypowiedziach mamy taką sytuacje:
Sobota: Babidi, Amphi, McLer, Shun, Rafallo
Niedziela: Końsko, Amphi, McLer, Babidi, Shun, Kakel, Arturomod
Pelek i tak pewnie wpadnie niezależnie od dnia jak już mówiłem
Czyli w tej chwili 7:5 dla niedzieli, więc prawdopodobnie na niej stanie. Ktoś chętny zarezerwować stoliki?
Ale gramy o COŚ? :S
Dla mnie niedziela najlepsza ;-)
Nie mamy już chyba o co grać...
Prośba do profesorów, czy możecie sobie wyrobić status TO i u nas turnieje w Paradoxie sankcjonować? Ja mógłbym nosić laptopa specjalnie dla tego programu.
Ciężko będzie znaleźć osobę która będzie przychodzić do Paradoxu żeby sankcjonować i sędziować turniej, bo TO w sankcjonowanym na pewno nie zagra. Szczególnie że do sankcjonowania bez TO musi zebrać się ósemka.
No, chyba, że kogoś nie doceniam.
Ósemka, czyli dokładnie trzy rundy. Rewelacja
Ale gramy o COŚ? :S
Mogę wziąć boostery NXD - mam jeszcze trochę
A co do sankcjonowania - jakbyśmy to mieli robić to spoko, przecież zawsze można opublikować wyniki po 3 rundach a później dograć kolejne rundy.
Drogi Pelku,
Nie.
Pozdrawiam.
Ja mogę niedziela ale bardzo wcześnie. O 14 idę na narodowy na finał PLFA
To ostatecznie który dzień?
Jeszcze jedno - chętnie odkupię/wymienię się za kody PTCGO z Plasma Storm - jeśli ktoś takowe z Warszawiaków ma, to niech weźmie na spotkanie
To ja po prostu złożę jednoosobową deklarację tylko w swoim imieniu - będę na 100% w niedzielę, w Paradoxie, zaraz po godz.10.00. Nawet jeśli będą mieli zajęte (nikt tego nie sprawdził) to przy stolikach na zewnątrz pewnie będzie można usiąść.
Jeśli na nikogo się nie doczekam (OK, gwarantuję, że poczekam do 11.00) - trudno.
Żeby nie było niemiłej niespodzianki to już teraz powiem - w ten weekend Paradox odpada, przed chwilą dzwoniłem.
Może GM w takim wypadku? Długo tam nie graliśmy.
Mnie w sumie obojętne gdzie gramy, byle było miejsce
Dzisiaj byłem w GM, na zakupach, remont już kończą tam, więc jest przyzwoicie, a że wakacje to w godzinach 10-14 pewnie bedzie jeszcze mniej ludzi niż zwykle. Mi tam nie przeszkadza, to nie paradox, ale zawsze miejscówa, a ostatnio było spoko
Może być GM, zresztą chyba nie będzie teraz innego wyjścia.
A gdzie jest GM?
Najlepiej wysiąść na przystanku Rzymowskiego, od metra dużo rzeczy tam jeździ.
Dobra, gramy o coś, czy tylko o sławe?
Ja juz mowilem, boostery moge wziac, po dyszce by byly.
Ja od razu informuję, że będę około 10:30, żebyście nie panikowali.
Mogę też być coś koło tego bo muszę zawieźć papiery na SGH ale to w sumie w miarę po drodze do GM.
Okej, okej. Czyli jutro o 10 w Galerii Mokotów. A jak się nazywa sklep lub kawiarnia w której gramy?
Okej, okej. Czyli jutro o 10 w Galerii Mokotów. A jak się nazywa sklep lub kawiarnia w której gramy?
Gramy na samej górze przy tych stolikach, tam gdzie restouracje
EDIT: Zmieniłem godzine, jednak bedzie to 10:30, gdyż wcześniej nie ma sensu, gdyż i tak bedziemy czekać na Kakela i Artura
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/