Temat: 19 lipca 2013
O ile ktoś tu jeszcze żyje:
Czy KTOKOLWIEK chciałby zagrać TURNIEJ w piątek 19 lipca na Ligocie? Albo coś na kształt grania?
Karty Pokémon → Spotkania w Katowicach → 19 lipca 2013
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O ile ktoś tu jeszcze żyje:
Czy KTOKOLWIEK chciałby zagrać TURNIEJ w piątek 19 lipca na Ligocie? Albo coś na kształt grania?
Rozkładam konsolówkę w Bytomiu
Soboty mamy do końca lipca zajęte przez bitewniaki. Inne dni tygodnia są w miarę wolne. Co do sierpnia - w dwie soboty na pewno będą turnieje bitewniaków, ale w które dokładnie tego jeszcze nie wiem, więc jak któraś Wam pasuje to poproszę o info tak do ok. 20 lipca, zarezewujemy sklep dla Was.
@sierpień - Wrocław będzie mógł przyjechać większą ekipią (nawet może całą piątką, kto wie?) jeśli turniej odbędzie się 10.08. Jeśli w inną sobotę, to możliwe, że też będziemy, ale to nie na 100% i na pewno mniej licznie.
Proponuję więc zrobić ten turniej 10 sierpnia. I tak nie wszystkim spasuje, ale Wrocław + ja to już tłum
Ja w wakacje mogę się zjawić w każdą sobotę prócz 27 sierpnia, ale i tak wiele osób jedzie na Krakon.
Przepraszam bardzo, zaszła pomyłka, źle się zrozumiałem z Maślakiem. Maślak od 9.08 ma urlop, ale akurat od 9.08 do 12.08 go nie ma. Więc nam najbardziej odpowiadałaby dowolna sobota po tej.
No dokładnie tak Szturmem byśmy najechali ŚLUNSK Ale dopiero 19/20. Myślę że nawet bardziej 20 bo Schen musi mieć wolną sobotę.
Dajcie znać kunkretnie to postaramy się dostosować. I piszcie miesiąc który macie na myśli bo na razie nic z tego nie wyczytałem ;p
19.08.2013
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Katowicach → 19 lipca 2013
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/