Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Jak coś to najprawdopodobniej mam wolny weekend (i mieszkanie) 13-14 lipca.
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak coś to najprawdopodobniej mam wolny weekend (i mieszkanie) 13-14 lipca.
Ooo ja w sobotę mam na 5 do 13:20 ;D a niedziele na 8 do 16:20. Więc jak coś możemy giercować ;P
Super. W razie czego gdyby coś nie poszło mogę użyczyć swoje mieszkanie, może nawet z noclegiem (jako opcja rezerwowa ).
Jak w tym tygodniu? Czwartek, tak?
Mnie nie ma w czwartek zmiana od 12:40 do 21...
Inu też nie będzie (w sobotę chyba też). To co, w trójkę? Schen, Aveross, będziecie? Mogę później przyjść. Co Wy na to, żeby poprosić sklep o zamówienie boosterów BC, które, jak wiecie, nigdy do naszego miasta nie zawitały?
Jak to nie zawitały? Było całe 6 w moich puszkach z Keldeo
Co do BC, mi wsio ryba, byle by aktualny dodatek był na stanie, przy czym nie wiem, czy będzie im się chciało sprowadzać więcej niż 1 box, popytać możesz
Co do czwartku. U mnie jak zwykle, będę się starał być na 17, ale jak to w praktyce może wyjść to sami wiecie
I odnośnie soboty to skoro Maślak kończy po 13, to niech taką główną godziną na którą się umówimy będzie 15, ale nie ma problemu, by ktoś wpadł wcześniej (nawet z rana), ja zapraszam :]
Ano można by się starać o BC, w czwartek będę a że mniejszy nakład luda to można(?) by w końcu zagrać na czymś funowym? Schen nie miałbyś nic przeciwko gdybym na weekend zabrał Mikuri ze sobą, prawda?
Ależ nie ma problemu Avek, Mikuri jest zawsze mile widziana Zresztą już chyba nawet wspominałeś coś o tym ostatnio
Ile jest kaczerów w całym naszym GRONIE?
Schen 4?
Piter 3?
Averos 4?
Inu 0?
Maślak 0
Gramy sankcjonowany turniej? Bo szczerze powiem chciał bym grać z kaczerami w swojej talii oczywiście a jedyne jakie mam to proksy ';(
Nie do końca.
Schen - 7 (albo 6?)
Piterr - 4
Aveross - 2
Inu - 0
Maślak - 0
Sankocjonowanego turnieju we Wrocławiu nigdy nie było i nie mamy możliwości zrobienia takiego turnieju. Ale do ELO fajne by było zagrać. Z tym, że Inu wyjechał i Schen swoich catcherów na ten weekend za szybko nie dostanie.
Jak chcesz, to mogę Ci pożyczyć linię 2-2 Ninetalesa, serio - nie bójmy się grać inaczej niż Amerykanie na natsach.
Schen ma 7, Piterr i Avek nie wiem dokładnie ile mają, no i Mikuri ma 1.
EDIT: Piterr mnie ubiegł
Ej... tzn. że ja nie mam ani ultraballi, ani kompletu catcherów i na czwartek i sobotę... Jak ja mam grać? -^-' Nie mógł Ci ich przekazać, czy coś skoro miało go nie być? -_-' ehhh...
I wsadze sobie je? Do kieszeni /;p
Jak Aveross wspomniał - jeśli ktoś chce, niech złoży fundecka. Osobiście swój już złożyłem, i zapewniam, że nie jest to w żadnym stopniu competitive deck.
Byłem dziś w Fenixie, jest nowy box plasma freeze oraz sprowadzili theme decki.
A, jedna raczej istotna rzecz odnośnie soboty, radzę zabrać telefon i dzwonić jak będziecie przy drzwiach x) Prosty powód - drzwi są do przedsionka współdzielonego z sąsiadami, więc pukania nie usłyszę, a dzwonek mi padł ostatnio Poza tym postaram się mieć otwarte okno, więc w razie braku innych możliwości można próbować krzyczeć ^^ (parter, więc raczej usłyszę x))
Będę dzisiaj o 16.30. Aveross, daj znać tu albo na gg, czy będziesz i o której (mogę ew. później przyjść). Jeśli chodzi o sobotę, to dzięki, przyjąłem do wiadomości.
Rozmawiałem wczoraj z Avkiem i mówił, że będzie, prawdopodobnie razem z Mikuri.
Panowie.
Wtorek 16 wolne
Środa 17 na 5 do 13:20
Czwartek od 5 do 13:20 i zapewne 3h serwisów to do 16:20
Proponuje spotkanie We wtorek Środę i Czwartek. Szenie Avku Piterze co wy na to?
No mogę być i w środę i czwartek, jeśli będzie więcej chętnych, na dwa dni pod rząd.
Ja jeno czwartek, przy czym jak będą 4 osoby conajmniej to proponowałby ELO
Jestem ZO No szkoda że tylko czwartek ale spoko
O której się dziś widzimy? Proponuję 15.00. Aveross, Maślak, Inu (który tu nie zagląda i z którym się skontaktuję).
edit
w feniksie oczywiście.
Mogę już oficjalnie potwierdzić: w obecnym sezonie będę grał w Wrocławiu. Także oczekujcie mnie gdzieś tak na listopad-styczeń;p
Uhuhu, mamy Nataku w składzie. No to jeszcze dwie osoby i pan z Feniksa stara się o ligę dla nas.
Nataku tzn co STUDIA? Czy jak się sprawa ma?
Listopad styczeń to okres w którym będziesz grał czy w do nas przybywasz??
Nie wiem jak reszta ale ja się ogółem cieszę
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/