Temat: Nowe miejsce do grania

Istnieje duża szansa, że sklep w Katowicach-Ligocie (parę minut jazdy autobusem z centrum) podejmie z nami współpracę. Biorąc pod uwagę, że stanowi integralną jedność z bielską Strefą Gry jest bardzo możliwe, że w rachubę wejdą turnieje sankcjonowane i ligi.

Po OTP przejadę się tam w tygodniu i zapytam o wszystko. Trzymajcie kciuki i piszcie jak wam podoba się ten pomysł.

adriank1's Strona

Podziękowali za posta: McLer

2

Odp: Nowe miejsce do grania

O tak, sankcjonowane turnieje wchodzą w grę jak najbardziej.

3

Bardzo mi się podoba, chociaż pewnie będzie się trudno przestawić, ale zmiana na lepsze nam dobrze zrobi!

TRZYMAM KCIUKI!

Szukam gier pokemon na gameboya advance.

4

Można prosić dokładne namiary na ten sklep?

5

Katowice Ligota, ul. Panewnicka 24 - 100 metrów od dworca PKP Katowice Ligota, ok 50m od skrzyżowania ul. Piotrowickiej z ul. Panewnicką. Bannery są przed sklepem, ale na razie tylko z bitewniakami (Warhammer, Flames of War, itp). Poniedziałek-czwartek jesteśmy czynni 12.00 - 19.00, w piątki 12.00 - 20.00, w soboty 10.00 - 16.00.

6

Polska scena wkracza w świat. Nareszcie, Czesi nie będą się śmiać, że nie mamy Naszjonalsów. big_smile

[10:31] Shellaqdo: Cześć, tu Shellaqdo. Nie wylogowałem się z forum i teraz jestem gejem.
[10:31] Shellaqdo: Także Amphi, pilnuj dupala :*
[10:32] Jameaz666: O rany, Shell jest gejem.
[10:32] Jameaz666: Kto by pomyślał?

7

Rozmawiałem chwilę temu z Adrianem i wstępnie umówiliśmy się na pierwszy turniej sankcjonowany na sobotę 6 lipca. Najprawdopodobniej będzie na turnieju także Romek ze Strefy Gry. Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie terminu i tym podobnych spraw lub pytania to proszę. Szczegóły organizacyjne podam w przyszłym tygodniu (szczegóły też są negocjowalne oczywiście smile ).

8

Cieszy mnie to niezmiernie smile. Może wpadnę na jakiś sankcjonowany sam czy to zrobić za head judge dla prof pointów, czy play pointy nabijać (bo u siebie nie mogę) big_smile

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014
Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie lock decki serdecznie dziękuję.

9

Muszę powiedzieć, że nie jest najgorzej. Jest o co grać (mają nawet puszki z exami), jest gdzie grać, miejsce to sklep po prawej stronie ulicy Panewnickiej 200 metrów od dworca jedyną ulicą prosto, również zaraz obok centrum przesiadkowego z Katowic - nie da się zgubić.

Możemy szóstego zagrać już pierwszy turniej sankcjonowany - ziarnko do ziarnka smile Piszcie kto jest zainteresowany to na pewno będziemy się jakoś umawiać.

adriank1's Strona

10

Na 99% będę.

11

Jeśli do tego czasu uda mi się skompletować deck to się pojawię : )

12 (edytowany przez sgr 2013-06-13 14:47:49)

Na turniej zwiozę więcej towaru do Pokemonów, tak więc wybór będzie zdecydowanie większy.

EDIT - będzie wszystko co aktualnie jest w sprzedaży.

13

Nie przegapię pierwszego sankcjonowanego turnieju. big_smile

[10:31] Shellaqdo: Cześć, tu Shellaqdo. Nie wylogowałem się z forum i teraz jestem gejem.
[10:31] Shellaqdo: Także Amphi, pilnuj dupala :*
[10:32] Jameaz666: O rany, Shell jest gejem.
[10:32] Jameaz666: Kto by pomyślał?

14

sgr, można prosić żeby faktycznie dopilnować, żeby ten turniej szóstego był sankcjonowany? Bo wiemy, że na Grojkonie w Bielsku niby coś sankcjonowanego zagrali, ale w rejestrze nie ma w ogóle wyników i figuruje jako "cancelled".

Nie ukrywam że jesteśmy tym zdziwieni.

adriank1's Strona

15

Dzięki za info - spróbuję wyjasnić czemu tak się stało. I dopilnuję, żeby ten nasz pierwszy turniej był sankcjonowany. Zależy mi mocno na tym.

16

No ja też jestem zawiedziony tym, ze Grojkonowe turnieje nie były sankcjonowane. Liczyłem na punkciki za sędziowanie.

17

Lesiu - rozmawiałem z Romkiem i da się to odkręcić. Skontaktuj się proszę z Romkiem, bo brakuje mu części danych uczestników i dlatego turniej jest cancelled, ale wciąż da się to zmienić.

18

Czy bedzie mozliwosc zagrania posiadajac w talii kilka kart koreanskich?

19

vonMistont napisał/a:

Czy bedzie mozliwosc zagrania posiadajac w talii kilka kart koreanskich?

Może Warszawa to nie Katowice ale u nas są dozwolone koreańskie jak i japońskie wink.

[20:14] Kakel: ja byłem Trollem, co chyba nikogo tu nie dziwi ;p

20

Tak, będzie można.

21

Zapowiadam przybycie przynajmniej dwóch osób z Wrocławia na turniej 07.06. Pytanie: o której planowo ma się zacząć turniej? Chcielibyśmy wiedzieć trochę wcześniej, żeby móc wybrać odpowiedni pociąg.

Obecna liczba Patratów: prawie 600 chyba, potem policzę

22

Planujemy start o 11.00. Jeśli jedziecie pociągiem to rozważcie przesiadkę w Katowicach Głównych na pociąg Kolei Sląskich jadący przez stację Katowice Ligota, to najszybszy sposób żeby dostać się do sklepu z centrum Katowic (od stacji PKP Katowice Ligota do sklepu droga prosta i krótka, a z dworca i tak ktoś Was odbierze).

23

Cieszymy się Piterr. Napisz mi potem na PW o której będziecie w Katowicach jeśli jedziecie pociągiem, dogramy jakoś dojazd. Nie będziecie jedyni którzy jadą z tamtej strony więc ktoś was pewnie odbierze.

adriank1's Strona