Temat: System medali, odznaczeń pod awatarem
Moze mozna by zrobic system odznak, ktore sie zbiera pod awatarem (niektore fora tak maja). Moga byc za ten konkurs, zwyciestwo OTP, itp.
Karty Pokémon → Sprawy techniczne → System medali, odznaczeń pod awatarem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moze mozna by zrobic system odznak, ktore sie zbiera pod awatarem (niektore fora tak maja). Moga byc za ten konkurs, zwyciestwo OTP, itp.
Popieram przedm?wcę. To by dopiero zaogniło expienie postów i rywalizację w konkursach. Możemy podsyłać ewentualne zadania, za które będzie dostawało się odznaki. Jeśli pomysł przejdzie, oczywiście.
Tak, jestem za. Achievementy są zawsze spoko, wprowadzą dodatkowy impuls do aktywności na forum
System medali to ciekawy pomysł. Tylko musiałyby się znaleźć osoby, które znalazłyby czas na prowadzenie tych konkursów. Do głowy przychodzą mi takie dyscypliny jak: turniej zagadek, najlepszy ranking elo na koniec sezonu, naładniejszy obrazek wirtualnej karty, najciekawszy artykuł. Myślę, że najlepszym miejscem dla medali jest podpis (sygnatura).
Niestety będziecie musieli poczekać na ten dodatek (dopiero gdzieś pod koniec wakacji mógłby być gotowy). Aktualnie skupiam się na innych moich projektach (w szczególności na programach do androida). Mimo to piszcie śmiało, co byście chcieli zobaczyć na forum, na pewno nie pominę żadnego pomysłu.
Moje propozycje na medale za:
-Zwycięzca OTP/Mistrz Polski
-Finalista OTP/Wicemistrz Polski
-Top 4 OTP
-Top 8 OTP
-Użytkownik z największą liczbą postów
-Zwycięzca/Finalista/Top 4 tu_wstawić_nazwę_jakiegoś_większego_turnieju
-Pierwsze miejsce w rankingu ELO
-Najwyższe miejsce w rankingu ELO ze swojego miasta/województwa/regionu
-Zwycięzca konkursu na najlepszą talię
-Medal za organizację jakiegoś większego turnieju
-Medal za specjalne zasługi
-Coś innego
Forum działa już ponad 3 lata, założonych zostało ponad 1000 tematów. Co więcej, przez cały okres działa forum nie udało się tu zarejestrować żadnemu spam-botowi. Hip-Hip Hurra ^_^. Dla uczczenia tego podniosłego wydarzenia wprowadziłem nowe wyróżnienie:
Medal weterana
Jeśli jesteś zarejestrowany na forum od co najmniej 3 lat i cały czas aktywnie działasz na scenie pokemon, to zgłoś się do mnie albo do Kakela. Dodamy ci wyróżnienie do profilu.
Wprowadziłem drobną zmianę w systemie medali - dodałem datę wygaśnięcia. Mam wrażenie, że sporej grupie użytkowników uprawnienia profesora już dawno wygasły. Postanowiłem, że medal będzie miał ważność przez jeden rok, potem będzie go trzeba odnowić
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Sprawy techniczne → System medali, odznaczeń pod awatarem
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/