Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Misie, chciałbym do Was w pewną niedzielę Maja przyjechać na turniej, najlepiej przed OTP dla treningu . Tylko czy Wy gracie w niedzielę czy tylko w tygodniu?
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Misie, chciałbym do Was w pewną niedzielę Maja przyjechać na turniej, najlepiej przed OTP dla treningu . Tylko czy Wy gracie w niedzielę czy tylko w tygodniu?
Piterku ja w czwartek jak najbardziej .
Pelek ja myślę, że jak byś miał specjalnie przyjeżdżać do nas to się ugadamy co do dnia. Wszak czego się nie robi dla specjalnych gości .
Przepraszam bardzo za kilkumiesięczną nieobecność. Teraz ja, Dobry Piterr wróciłem. W zastępstwie był Słaby Piterr, ale nie bójcie się, za szybko nie wróci. Na pewno nie przed OTP.
Dziękuję wszystkim za dzisiejsze Mewtwo Wary pojedynki. Jak Wam pasuje za tydzień? Mam nadzieję, że Schen już będzie, muszę sobie trochę ELO naprawić.
@Pelek - Zapraszamy. Przed OTP robisz sobie wycieczkę po Polsce, żeby wybadać, kto czym gra i wyskoczyć potem z jakimś super roguem, sprytnie. My się jednak nie damy i wszyscy zagramy Quad Patratami.
Mówisz za siebie Piterr? Ja gram jedynie Caterpiratorem~! Żaden inny deck nie jest mnie godzien :0
hehe No piter mi dzisiaj dałeś czasu Ile to było tych rozgrywek? 5:0? Ale było pozytywnie szkoda tylko że Aveross tak późno zawitał
@Schen - No tak, bo jest tyle Caterpich w obecnym formacie...
@Maślak - 4-0 lub 5-0 z Tobą, 2-0 z Averossem.
@Maślak - 4-0 lub 5-0 z Tobą, 2-0 z Averossem.
Sorry, że wam spamuje w temacie.
Piterr, widze że deck sie sprawdza, przynajmniej nie tylko ja zostałem nim ograny...
@Schen - No tak, bo jest tyle Caterpich w obecnym formacie...
Również nad tą kwestią bardzo ubolewam Ale kto by tam grał w czymś tak niegodnym jak BW-on.
Jak niektórzy już wiedzą, za tydzień jedziemy z Averossem do Liberca na Battle Roadsy.
Planuję zagrać Klinklangami jednak i chciałbym trochę jeszcze nad nimi popracować. Z tego powodu proponuję dwa spotkania w następnym tygodniu. Kto chce, przyjdzie na jedno, kto chce, na dwa. W każdym razie: Schen, bardzo zależałoby mi, żebyś się pojawił, dałoby się pożyczyć mi Cobaliona EX na Liberec?
Jakie dni komu odpowiadają? Kto wyrażałby chęć pogrania w dwa dni w następnym tygodniu?
Btw., Aveross, po prostu wiedziałem, że zapomnę Ci oddać tego PokeDexa. XDD
@Piterr - Ja po prostu widziałem, że tak będzie, Ja wiedziałem!
Co do następnych spotkań przed BR - Data i godzina (oprócz wtorku) i się zjawię. Btw Schen fajnie by było gdybyś się zjawił bo też przydałoby się po pożyczać trochę stuffu (gdyż me Averkraie dalekie są od ideału), w ogóle trza by jakoś w końcu mój deck ogarnąć.
Ja jeszcze mam tak
Poniedziałek Wolne
Wtorek Wolne
Środa Wolne
Czwartek 8-16:20
Piątek 8-16:20
Sobota 10-18:20
Niedziela 10-18:20
Niop może i wyjdę na samoluba ale też chciał bym byście dopracowali swoje deki i wiedzieli co jesteście w stanie pożyczyć mi do mojego i jego też skompletowali ... PON WT ŚRO pasuje mi w 100% CZW PT w okolicach 18 bym się pojawił.
Proponuję tak:
Poniedziałek - od 13.20.
Środa - tu co do godziny to jeszcze dam znać.
Schen, daj znać proszę, czy te dni Ci odpowiadają - bardzo mi zależy na pożyczeniu na BR Cobaliona EXa i przetestowaniu talii przeciwko czemuś innemu, niż Darkrai/Hammertime.
Rozróżnienie jest tylko takie SŁABY DARKRAJ/HAMMERTIME i dość mocny DARKRAJ/HAMMERTIME
Spoko, Cobaliona pożyczę Raczej mogę wpaść po pracy w poniedziałek Jak ze środą to jeszcze nie wiem.
No to schenie spodziewamy się ciebie
Poniedziałek 14 będę.
Jako, że wszystko zostało już omówione w poniedziałek, przypomnę tylko i ogólnie poinformuję o dacie następnego spotkania.
Jest to środa 8 maja, czyli jutro.
Pytanie tylko, jak z godziną? U mnie w szkole piszą matury, więc mam wolne - co do godziny się dopasuję. Nie wiem, 13.00? 14.00? Wcześniej? Później?
Ja tak 17:45 muszę być w domu max więc możemy zacząć tak jak w poniedziałek ... Teraz tylko trzeba się do Averosa dobić i zapytać o której jemu pasuje i będziemy dogadani.
Ok, postanowione.
Będę o 14.00.
14:00? No okej, co prawda spodziewałem się 13-nastej ale to już tam szczegół
WT 14 WOLNE
ŚRO 15 WOLNE
CZW 16 5-13:20
PT 17 5-13:20
SOB 18 5-13:20
ND 19 WOLNE
PON 20 21-05:20 TAKŻE TUTAJ MI NIE PASUJE
WT 21 WOLNE JAK SIĘ WYŚPIĘ PO NOCCE TO MOGĘ BYĆ
Puki co to tyle. Jak chcecie to możecie się ustawić tak i by mi pasowało wtedy chętnie przyjdę
Środa 15.05 może? Mi odpowiada jak najbardziej.
Po BR już będzie.
Ja bym się cieszył jakby to było w pon/wt/czw najlepiej, ale jak się nie da to jakoś bym przeżył tą środę
Piter a wtorek? Bo szenowi by to bardzo odpowiadało ja mam wolne a ty co? Trzeba jeszcze wverosa zapytać co z wtorkiem ?
Dla mnie nie ma problemu, ale chyba Averossowi nie pasują wtorki?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/