Temat: Podziękowania, gratulacje, żale, skargi i przemyślenia
Dzień dobry wszystkim, oto z dawna przez wszystkich wyczekiwany temat
Dziękuję wszystkim za przybycie i stworzenie fantastycznej atmosfery Ogólnopolskiego Turnieju Pokemon! Szkoda, że zabrakło sporej części łódzkiej reprezentacji, jak i Gdańska, ale z pewnością będzie jeszcze wiele turniejów, na których przyjdzie nam się zmierzyć.
Dziękuję wszystkim sędziom - przede wszystkim Piotrkowi Opiole, który stanął na wysokości zadania i z pełną profesjonalnością nam poheadjudgował. Polecam tego człowieka na sędziowanie premier eventów Tu również dzięki za nagrody boosterkowe w przystępnej cenie.
Dziękuję Adrianowi K. za przejęcie głosu przed ostatnią rundą i szybkie i zdecydowane naprawienie problemu z usunięciem Kosiarza z turnieju. Dzięki również dla Adriana za pomoc przy dopinaniu regulaminu na ostatni guzik i przydatne wskazówki, a także za ufundowanie nagrody dla najlepszego Łodzianina.
Dziękuję Karsowi za motywację do wrzucania list i wyników po turnieju, gdyby nie jego telefony i wiadomości na decklisty, standingi i ten właśnie temat czekalibyście pewnie jeszcze kilka dobrych dni...
Dziękuję Pandzie za ogarnięcie kamer i nagrywanie gier, jak i załatwienie promek Gyaradosowych i alteracji! Kraków się szybciej zebrał i zapomniałem wręczyć Gyaradosy za top8, postaram się je dostarczyć przy okazji najbliższej wizyty w Krakowie
Dziękuję wszystkim, którzy złożyli się na puchary dla drugiego i trzeciego miejsca, a zwłaszcza Schenowi, który był pomysłodawcą tej akcji.
Gratulacje dla Artura i Inumaru, świetnych graczy, którzy wzięli na turniej talie, które dobrze znają i które mają ograne do perfekcji, a dla których miejsce w mecie znów się pojawiło W pełni zasłużony finał. Gratulacje również dla pozostałych graczy z top 8, Pandy, Adriana Pałetko/Pałetki/Pałetka? (wybacz, nie wiem), Rexia, Bonka, Wexa i Adriana K., dobra robota!
Przepraszam Kosiarza za to usunięcie, nie wiem, jak to się stało Musiał pójść jakiś miscklick jak próbowaliśmy zdropować Kordiana, ale nie umieliśmy.
Dzięki wszystkim fotografom i pomocnikom przy sprzątaniu
Pozdrawiam i do następnego razu!