Odp: Spotkania
Ja również w ten weekend nie mogę, w następny też nie, chyba że niedziela. Na pewno będę dopiero na Większym.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja również w ten weekend nie mogę, w następny też nie, chyba że niedziela. Na pewno będę dopiero na Większym.
Jak coś się nie rypnie to jestem w ten weekend i z chęcią pogram:)
Nadal szukam chętnych do BW-onu.
Ktoś w tym tygodniu?
Ja wracam do Skarżyska. Za tydzień - bardzo chętnie.
mogę.
+2 i niedziela?
Jedzie ktoś za tydzień do Wrocka? jakby się znalazł jakiś kompan to bym rozważył
niedziela w tym tygodniu mi pasuje.
Mogę wpaść w niedzielę.
Jak będą co najmniej 4 osoby i nie będziemy grać w BC-on, to rozważę przyjście.
A, przyjdę.
Format mi obojętny, i tak przyjdę z talią do BC-on.
Ja bym tylko prosił zatem o godzinę 10:00 w KFC. Przyjdę z deckiem bc-on pewnie.
Ktoś pojedzie po boosterki?
czyli ja, babidi i kars chetni na razie. nie dam rady pojechac do moriona po boostery, ale tez nie jestem bardzo za graniem na nagrody, bo to bez sensu jest u nas moim zdaniem. moge grac i w bw-onie, bcr-onie i xy-onie.
Kakelu daj odpowiedź czy będziesz. Zagramy w bwonie ale tak czy siak bym zagrał o 2 boostery na nas 4 powiedzmy.
Raczej nie przyjdę.
Kiedy bedzie jakies najblizsze spotkanie w wawce:) ? Jestem poczatkujacy pozdrawiam
Wakacje to zawsze okres urlopowy - głęboko wierzę, że następne spotkanie odbędzie się jakoś pod koniec sierpnia albo na początku września Może chłopaki w międzyczasie zbiorą się na coś mniejszego, musisz pytać ludzi którzy tutaj się wypowiadają.
Mam nadzieję że wtedy uda się spotkać bo jestem w Warszawie jakoś raz w miesiącu.
No ok w takim razie czekam na jakieś info tutaj chętnie przyjade do wawki i pogram gdyż mam blisko i z chęcią bym pograł z wami.Dopiero zaczynam w to grać więc chciałbym złapać kontakt z ekipa do grania.
Napisalibyście czy któryś tydzień września/względnie ostatni sierpnia Wam odpowiada, to może udałoby się jakiś turniej zagrać już w XY-on.
Mi nie odpowiada tylko pierwszy weekend września, ale za to z sierpnia 29,30 mi odpowiada.
edit. 19.09 jest Katowicki Maraton, wiec tez raczej bez spotkania.
Na ten moment nie mam pojęcia, jak będzie wyglądał mój wrzesień, więc poczekam, aż się inni wypowiedzą i dostosuję się. 29-30 sierpnia odpada.
edit: No i termin KMP też.
Jedyne terminy w jakich mam szansę się pojawić (ale nie gwarantuję) to w weekend 12-13 września.
Do Polski wracam 9 września, więc na spotkanie 12/13 byłbym chętny.
To moze w takim razie jakies spotkanie w wawce wlasnie jakos 12 13 co wy na to ? Ja z wielką checią sie pojawie.
Nie dam rady. Kampania wresniowa.
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/