Odp: 11/12 lipca - Większy Warszawski Wakacyjny dla tych co nie wyjechali
Mi tam format to jedno, ale jeśli Babidi się postawił to przy braku większej liczby entuzjastów BW-onu lepiej zostać przy BCR.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → 11/12 lipca - Większy Warszawski Wakacyjny dla tych co nie wyjechali
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mi tam format to jedno, ale jeśli Babidi się postawił to przy braku większej liczby entuzjastów BW-onu lepiej zostać przy BCR.
jeszcze chciałem poruszyc sprawe proxowania. umawiamy się na jakieś proxy czy absolutnie żadnych czy może tak jak wczesniej, jeżeli mamy zamówione jakieś karty, ale jeszcze nie zdążyły przyjść to można proxować. jakie jest Wasze stanowisko?
osobiście jestem za trzecią opcją, jeżeli ktoś juz je zamówił i idą do niego.
Hmm... Moim zdaniem albo gramy całkowicie BEZ proxów jak to miało zazwyczaj miejsce na "większych" turniejach, albo dopuszczamy 1-2 proxy bez zbędnego tłumaczenia czemu nie mamy kart. Jak dla mnie grajmy bez proxów. Jirachi EX to nie Shaymin EX, ale da się żyć
Grajmy bez. Ponad połowa turniejów warszawskich z zeszłego sezonu w których uczestniczyłem odbyła sie z dopuszczonymi proxami i wolałbym grać bez udziwnień.
Mam już wymyśloną talię na turniej bez proxów, te karty, które do mnie idą odbiorę w niedzielę. Jestem przeciw. I może być BCR-on.
So be IT.
Jak ktoś mi wisi hajsy albo karty to proponuje wziąć ze sobą, bo będę zły
Jak ktoś mi wisi hajsy albo karty to proponuje wziąć ze sobą, bo będę zły
Oj Shunini nie bój się mięsem w twarz Każdy wie o kogo Ci chodzi. Wiem, że mi wybaczysz moją dłuższą nieobecność i podłe zachowanie
Miałem akurat na mysli też Kogę, bo wisi mi za Dragonita
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → 11/12 lipca - Większy Warszawski Wakacyjny dla tych co nie wyjechali
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/