Odp: OTP 2015 - zapisy (dodatkowe 5 miejsc z bonusami!)
Zapisuję się !:D
Karty Pokémon → OTP 2015 → OTP 2015 - zapisy (dodatkowe 5 miejsc z bonusami!)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapisuję się !:D
Będę.
Postaram się być.
Będę. Powstrzymać mnie mogą (tak samo jak u Bońka) przyczyny losowe.
ADRIAN WPISUJ NIE PYTAJ TYLKO WPISUJ MNIE!
Zgłaszam się.
Zapisuje się
Zapisuję się
Będę.
Będę.
Będę i będę grał.
Będę.
Będę
Manchox się zgłasza. Jestem 40?
Będę!
Będę.
Zainteresowanie jest spore, więc dokładam kolejne 5 miejsc z bonusami - teraz pierwsze 46 zapisanych osób dostanie badża i promkę!
Także zapraszam do rezerwowania sobie ostatniego weekendu maja i przybywajcie na turniej!
Bede
Będę!
Będę.
Zamierzam się pojawić. Powstrzymać mnie mogą tylko przyczyny losowe :<
Ja podobnie, zgłaszam się.
Niestety, z przykrością muszę powiedzieć, że nie dam rady pojawić się na tegorocznym OTP , tak więc zwalniam miejsce i proszę o wykreślenie mnie z listy
Podzieliłem los Ampiego i ja niestety także odpadam z OTP w tym ROKU.
Z prawdziwą przykrością informuję, że niestety NIE pojawię się na tegorocznym OTP...
Suma tych czynników, które zadziałały przeciw, okazała się dla mnie nie do pokonania, mówiąc krótko i w uproszczeniu.
Inna rzecz, że miałem zamiar zagrać takim deckiem, który NIE byłby w żadnym stopniu czymś oryginalnym - i wydaje mi się, że Ci z Was, na których bym grając nim trafił, mogą się z mojej nieobecności głównie ucieszyć. I jeszcze jedno - dokonując wyboru miałem w planie uzyskać wynik w postaci tylu REMISÓW, ile będzie rund swissa, SERIO, ale... ale Organizator OTP znienacka uznał remisy za niedozwolone ;(
I jeszcze jedno - przekażę na to OTP (przywiezie je Koga) równo 100 (sto) kodów PTCGO (wszystkie są z Roaring Skies) z prośbą do Organizatora o rozdanie ich uczestnikom na zasadzie "każdemu po równo", tj. niezależnie od zajętych miejsc (oczywiście na tyle "po równo", na ile to wyniknie z podziału 100/x, gdzie x to liczba uczestników ).
No i to tyle, sorry, że dopiero dziś napisałem (ale jeszcze do dziś miałem nadzieję, że jednak przyjadę), zaś wszystkim uczestnikom serdecznie życzę bardzo fajnego turnieju
Szkoda... Cóż, organizator dziękuje za prezent i serdecznie życzy, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej.
Planujemy zorganizować w wakacje na Śląsku kolejny Maraton Pokemon, tak jak KMP i RMP (dla niezaznajomionych szczegóły o tych wydarzeniach na ptcg.eu), więc mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja żeby się spotkać z tymi, którzy tym razem nas nie odwiedzą
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → OTP 2015 → OTP 2015 - zapisy (dodatkowe 5 miejsc z bonusami!)
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/