Odp: Spotkania
to co ktos chce pograc jutro/niedziela?
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to co ktos chce pograc jutro/niedziela?
Jezeli sie zbierze grupa przynajmniej z 4 osób to będę.
Ktoś chętny na granie w sobotę 21 marca? Taki zastój się zrobił, że szkoda patrzeć.
ja zawsze.
Nie jestem z Warszawy, ale czasami jestem przejazdem. Jakimi generacjami gracie - dopuszczalnymi aktualnie przez oficjalne turnieje?
Jak beda 4 osoby to bede
No to co: jak na razie ja, Evil, Yabol i jak ktoś jeszcze to Beam. Ktoś przyjdzie jako czwarty, żeby było pięć osób?
KFC sobota o 11?
Beam - Yabol, Kakel i Evildanon już się zapowiedzieli - więc chyba z Tobą będzie minimum czterech?
szymon.przybyl - zerknij do Tego tematu, trochę o formatach tam jest.
Ale głęboko wierzę, że jeśli przyjdziesz na turniej z kartami do grania ze starszych edycji, to na pewno będziesz miał z kim pograć, a i gracze też pewnie pomogą Ci w zdobyciu potrzebnych kart - są bardzo sympatyczni
------------------------
Co do tematu - do Warszzawy zawitam znów dopiero w kwietniu.
mi odpowiada dowolna godzina i dzien.
Tak samo u mnie. Florida mi i sobota i niedziela a godz najlepiej ok. 11
No to jutro o 11 w KFC, mam nadzieję, że te 4 osoby co się zapowiedziały będą.
do zobaczenia.
Przepraszam, że Wam w wątku śmiecę.
Czy jest ktoś, kto ma blisko do sklepu ISA (Al. Krakowska 110/114, Lok. B-80) i był by w stanie tam podejść i kupić dla mnie kilka kart, jeśli zgadzały by się z opisem ze strony. Wysłałem maila, ale nie wiem jak z odpowiedzą.
Pieniądze wysłał bym z góry przelewem, wszystko do ustalenia na PW. Jeśli ktoś by się podjął to zapraszam do kontaktu ze mną.
Czegoś nie rozumiem, przecież ISA prowadzi sprzedaż wysyłkową (nawet od pewnej kwoty zakupów jest kurier za darmo). Jaką różnicę będzie robić to, czy te rzeczy są w siedzibie ISY (w Warszawie), czy u któregoś z graczy (w Warszawie)?
Karty wystawione na stronie to shadowlessy:
Blubasaur i Kakuna z błędem (dwa razy length) oraz Sandshrew z błędem (this zamist that). Chętnie bym je kupił, ale nie wiem, czy to faktycznie takie karty jak na fotkach - nie dostałem odpowiedzi. Dlatego chciał bym, żeby ktoś kto ma taką możliwość, sprawdził to i jeśli by się zgadzało dokonał zakupu.
Heeej, może w ten weekend ktoś wpadnie? Mnie pasują oba dni (28-29). Wypadałoby wrócić do Paradoxu, zatem zachęcam do jak najszybszego wypowiedzenia się, panowie.
oba dni mi pasuja. na 100% moge byc.
Ja raczej tylko niedziela.
Ja raczej odpadam w ten weekend.
czyli ja, Kars na pewno i Beam chyba, w niedziele mozemy. ktos jeszcze?
czy odpuszczamy sobie znowu?;(
Mógłbym jutro wpaść w okolicy 13 popatrzeć/coś kupić i niedługo wrócę do gry :3.
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/