Odp: Spotkania
...właśnie dlatego zarezerwowałem na jedenastą.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...właśnie dlatego zarezerwowałem na jedenastą.
Biorąc pod uwagę, że zdarzało się przychodzić na 10 i dowiadywać się że gość zaspał albo obsługa zgubiła klucz i otworzą o 12 - nie szalałbym z paradoksem tak wcześnie. Zbierzmy się powiedzmy między 10:30 a 10:45 i zacznijmy turniej punktualnie o 11 ;p
Chociaż zadecyduje gospodarz - czyli w sumie w tym przypadku Kars? Ty trzęsiesz stolikami ;p
Ja o niczym nie decyduję, rezerwuję tylko na w miarę bezpieczną godzinę. To, że jesteśmy zgadani na jedenastą nie znaczy, że nie możemy przyjść i o równej dziesiątej. Ale ogólnie też lubię punktualnych ludzi.
sroda dzis dopiero. niech wszyscy sie wypowiedza czy dadza rade na 10. zawsze mozemy w kfc jeszcze. tam na pewno bedzie od 10.
Będę. Chcemy grać o boostery czy odpuszczamy?
Wolałbym o boostery.
Też wolę o boostery.
10:45 w Paradoxie.
Bardzo cieszę się, że mogłem was spotkać, szóstkę grających, McLera, Monster Bootsa i Keeshii'ego. Mam nadzieję że jeszcze się zobaczymy i spotkam też twarze których dzisiaj nie było
Dla mnie obojętne, i tak bym musiał przyjechać specjalnie dla spotkania, więc jestem mało prawdopodobny.
Ja też tylko niedziela.
Dla mnie też niedziela będzie lepsza, i to zdecydowanie.
Mnie tysz nie.
Powinienem się zjawić.
Postaram się przyjść.
Niestety nie pojawię się jutro .
A tak w ogóle to jutro GDZIE - i O KTÓREJ ?
Skoro nikt (bo nikt poza Karsem, w praktyce ostatnich tygodni, tego nie robił) nie rezerwuje na jutro miejsc w Paradoxie, to zakładam, że chodzi o KFC - ?
I przypuszczam, że początek o 11:00 (słownie: jedenastej) - czy tak ?
EDIT (ad. Yabol - post poniżej): ja na 10:15 się wyrobię, na 10:00 chyba nie dam rady.
Ja bym jeszcze był ;_;
To jest jutro czy nie ma spotkania?
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/