1,501

Odp: Spotkania

To jak McLer i Adrian mają grać w niedzielę to wstyd nie przyjść. Kiedy będę wiedział jak stoję z czasem w ten weekend to tu napiszę czy wpadnę smile .

1,502

Ja za niedzielą tym bardziej smile

1,503

ja powinienem dać radę smile

1,504

Niedziela mi pasuje, więc pewnie się pojawię.

1,505

Tylko niedziela jeśli już dla mnie

I TYLE XD

1,506

Wyjaśniło się wszystko, będę w niedzielę! big_smile

1,507

Fajnie, że już wszyscy (no, powiedzmy...) wiemy, że w NIEDZIELĘ - ale drugie pytanie: GDZIE ? wink

McLer,
simply The Best
in every contest

1,508

Paradox mi pasuje bardziej
icon_arrow Ja nie rezerwuje tongue

1,509

Preferuje KFC, ale może tym razem przy arsenale? Chodziłem tam wcześniej z inną grupą graczy i było całkiem spoko.

1,510

Przy Arsenale ciasnota i duży ruch.

U mnie trochę może być lipa, mam uczelniowy turniej w badmintona, na który każą mi iść hmm gram o 10:00 i 14:00 także na 11 powinienem zdążyć i albo oleję ten drugi mecz jeśli mi pozwolą albo będę musiał się wcześniej zawinąć. sad

1,511

Yabol napisał/a:

turniej w badmintona, na który każą mi iść hmm

Aż tak nam nie ściemniaj, bo tego NIE mogą nikomu kazać.

McLer,
simply The Best
in every contest

1,512

co to się teraz porobiło, że na uczelni każą grać w badmintona, bo jak nie to do łagrów.

1,513

Dzwoniłę do Paradoxu, jutro cały dzień mają jakiś duży turniej (znowu) i "tylko kilka stołów będzie wolnych". Kilka = mniej niż pięć.

To wszystko niestety prawda.

1,514

no to kfc.

1,515

Dobra, mi lokalizacja jest obojętna. Ale mocno jestem za tym, aby w końcu jakiś turniej odbył się w cywilizowany sposób, tj. bez proxów.

Jeszcze nie obiecuję, że będę.

1,516

jeżeli o mnie chodzi, to mam w tej chwili w decku 14 proxow. pozyczy mi prawie wszystko pewnie shun. a te wszystkie karty idą do mnie juz z trolla, wiec mam je juz, tylko jeszcze nie przyszly;p
jezeli ktos widzi jeszcze problem w takiej sytuacji to moge nie grac.

1,517

Krzysiek napisał/a:

jeżeli o mnie chodzi, to mam w tej chwili w decku 14 proxow. pozyczy mi prawie wszystko pewnie shun. a te wszystkie karty idą do mnie juz z trolla, wiec mam je juz, tylko jeszcze nie przyszly;p
jezeli ktos widzi jeszcze problem w takiej sytuacji to moge nie grac.

W takiej sytuacji mi to nie przeszkadza, ale niektórzy już drugi miesiąc grają proxami, co mnie (i pewnie nie tylko mnie) lekko irytuje.

1,518

Z pistoletem przy głowie nikt mi nie stoi, 'każą' to taka przenośnia, proszę bez hejtów. ;p Natomiast organizatorka sekcji, na którą chodzę zmusza mnie do tego (mimo, że ja się tam nie zgłaszałem), bo brakuje im ludzi, żeby wystartować. No a ja czuję się jej dłużny, bo jednak chodzę tam co tydzień dzięki jej trudom (załatwiona sala, trener, różne cuda w dziekanatach itp.)

Ale wstępnie się dogadałem z partnerem do debla, że drugi mecz odpuszczamy także jakby nic się nie zmieniło to do 11.30 będę.

EDIT:
A bez proxów to nie mam praktycznie żadnego kompletnego decka także sorry ;p

1,519

Ja modle się żeby jutro nie było Donphanów big_smile

Co do Proxów:
http://www.trollandtoad.com/p1057667.html
Po świętach myśle, że proxów będzie zdecydowanie mniej (hajsy będą)

1,520

Ja odpadam niestety znowu sad mam podróż do Sielc jutro hmm

1,521

Wiec będzie jakieś spotkanie?

1,522

Jest, tylko nie wiem czy w Paradoxie czy KFC przy Feminie.

1,523

Raczej KFC przy Feminie.

To wszystko niestety prawda.

1,524

O ile dobrze rozumiem to spotykamy się jutro o 11 w tym KFC vis a vis Feminy, tak ?

McLer,
simply The Best
in every contest

1,525

Dobra ustalone kfc 11:30